Prada

Prada szemüvegek

A Prada szemüvegeket gyártó céget nem szükséges bemutatni, tudjuk hogy szemüvegei és egyéb termékei kedveltek és divatosak. A szemüvegek közül a divat kiegészítők milánói birodalom Prada-csoport, amely fut az egyik legsikeresebb márka a divatvilág csak mivel az ezredforduló. A Prada szemüveget a Prada stílus jellemző tulajdonságai jellemzik, a Miuccia Prada a nyolcvanas évek végén kezdte meg meghódítani a járdákat. Az első megszokni patchwork megjelenés az első évben, ami keringett a „Ugly Chic” a 90-es, most úgy divatikon fiatal, hordozható nagyvárosi divatot.Prada szemüvegek

Prada szemüvegek jellemzői

A Prada szemövegek a legmagasabb viselési kényelem mely minden képzeletet felülmúl. Mint művész, Miuccia Prada, a harmadik generációs vállalat uralkodó főnöke vad avantgárd lenne. Elvégre ők viselték magukat sok legendás híre, hogy a „rossz ízlés” keresztül a letérő a nemzetközi kifutókon társadalmilag elfogadható. Ugyanakkor egy olyan cég elnöke is, amely sikeresen értékesíti a divatot, azonban – eddig nagyon fenntartható módon – az avantgárd teljesen más formáját emelte fel a stílus maximuma iránt. A divatnak kényelmesnek kell lennie, és nem csak néhány másodpercig kell dolgoznia a kifutón. Stílusosan a divat lehet rossz és “szuka”, de soha nem “csíp”. A Prada szemüvegei tökéletesen megfelelnek ennek a keresletnek, mert a kényelem mindig garantált. A legjobb anyagokat felhasználják és feldolgozzák úgy, hogy tökéletesen teljesítik vizuális segítségüket. Ez a csúcsminőségű vontatás a Prada márka hagyományainak köszönhetően a bőráruk gyártásáért. Az utazási és kézitáskák, valamint a cipők még mindig nagyon fontosak a címke termékkínálatában.

Prada szemüveg kollekció

Prada szemüvegek tükrözik a tipikus jellemzője a divat kollekciók, végül soha nem rendezi a nagyon hosszú ideig. Itt és ott a klasszikus szemüvegek, mint például a Cat Eye Look kissé túlhaladva. Azonban a tipikus Prada-design nem választja az utat a csillogó csillogásba, hanem a tudományosan szigorú túlzásba. Ez vonatkozik a férfiak szemüvegére és a női modellekre is. Elég szándékosan, a vintage style à la Prada ismét egyértelműen emlékeztet a hatvanas évek “egészségbiztosító” modelljére. A merész színek kombinációja, vagy egy kifinomult gradiens azonban Prada szemüveget kap mindig a görbe felső jelenlegi ízek, a divatmárka már vannak döntően befolyásolja. Ez a merész játék a régi divat klisékkel és az adott zeitgeist trendjeivel jellemzi a márkát. A Prada szemüveg konzisztencia, nem kompromisszum. Tudván, hogy különösen a korrekciós szemüvegeknek mindennapi használatra alkalmasnak kell lenniük, hogy a szemüvegkereteket a Prada-tól az optikai szemüvegekhez általában valami visszaadja. A Prada Styles merész értelmezése a divatcímkét a napszemüvegek közé helyezte. Sok extravagáns terv van.

Prada szemüvegkeretek – kényelem és stílus – kettő az egyben

  • Kiváló minőségű műanyag és fém mint anyag a Prada szemüveg kollekció minden modelljéhez
  • A tavaszi csuklópántok közös jellemzői
  • Kiemelt, következetes kialakítás
  • Modellek retro és vintage stílusban nagy választékban