Kontaktlencse

Kontaktlencsék – A szemüvegek modern alternatívája

Kontaktlencsék – a láthatatlan vizuális segédeszköz a látványtól mentes megjelenéshez. Korlátlan látómező és a refrakciós hiba láthatatlan korrekciója esetén biztosítja a kontaktlencséket. A nézz.hu oldalon különböző kontaktlencse-típusokat vásárolhat online olcsó. A megfelelő kontaktlencsékkel tökéletesen reggel elkezdheti a napot, és este tartani a kényelmes érzést. Mivel minden kontaktlencse viselője egyedi igényeket támaszt, több mint 110 termékből áll, amelyek jól ismert márkákból állnak. Mielőtt a kontaktlencsékről döntene, konzultáljon szemész vagy optikussal. Ez egyéni tanácsot ad a kontaktlencsék viseléséről és meghatározza a korrekciós értékeket. A kontaktlencse-üzletünkben széles választékban találjuk a napi, heti és havi lencse széles választékát különböző formatervezési mintákban és jól ismert márkakészlettel. Még a szaruhártya görbületén is elérheti a kontaktlencsét: Üzletünkben tórikus kontaktlencsékkel rendelkezünk az asztigmatizmus korrigálására -asztigmatizmus. A presbyopia vagy a presbyopia korrekciójához olyan multifokális kontaktlencséket kínálunk, amelyek – a progresszív szemüvegekhez hasonlóan – megfelelnek a különböző igényeknek, és tiszta képet biztosítanak minden területen. Rendelje a kontaktlencséket a nézz.hu-n keresztül, kényelmes, egyszerűen otthonából. A kontaktlencsék rendelési eljárása a lehető legegyszerűbb. Egyszerűen válassza ki a kívánt kontaktlencse-típust online boltunkban. Határozza meg a csomagolás méretét egy kattintással. Ha nagyobb csomagolóegységet választ, ez általában olcsóbb, mint egy kisebb csomagoló egység. Ezután egyszerűen adja meg a kontaktlencse értékeit. Rendelje meg a kontaktlencse-ápoló termékeket és kontaktlencséket online, és részesüljenek az alacsony árakból és közvetlenül az otthonába. A választási tippekkel a kontaktlencsék megtalálása szellő!

Kontaktlencse-minden amit róla tudni érdemes

Adja meg a kontaktlencse-értékét. Ezt követően adjon hozzá megfelelő ápoló termékeket a bevásárlókosárhoz és töltse ki a rendelési folyamatot
Könnyen vásárolható kontaktlencséket online a nézz.hu-n keresztül.
Az internet kényelmesebbé teszi az életet – még akkor is, ha kontaktlencséket vásárolnak, mert a megrendelést közvetlenül az otthonába szállítjuk. Nálunk különböző beszállítóktól lágy kontaktlencséket talál. Mindenre szüksége van a kontaktlencse-beállítótól kapott korrekciós értékekhez. Írja be ezeket a megadott mezőkbe és kattintson a “Rendelés” gombra. Néhány nap múlva a lencse az erejében megérkezik. Mivel a kontaktlencsék orvosi termékek, elengedhetetlen, hogy megrendelés előtt konzultáljon szemész vagy optikussal. Csak ez tudja meghatározni a helyes értékeket, és tanácsot adhat a különböző termékekre és a megfelelő ápolótermékre vonatkozóan. Előzetesen tájékoztathatja partnereinket az Alcon-ról is, aki sok kérdést válaszol “a kontaktlencsék viseléséről és a megfelelő karbantartásról”.kontaktlencse

Kontaktlencsékre garancia

A nézz.hu kontaktlencse üzletében csak kiváló minőségű márkájú kontaktlencséket talál. Kérjük, értsd meg, hogy az eredeti, nyitott külső csomagolásban csak a fel nem használt kontaktlencséket szabad visszaküldeni. Ha bármilyen kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunk illetékes és barátságos munkatársaihoz..

A kontaktlencsék rövid története

A történelem a kontaktlencse vezethető vissza, hogy a 16. században: Már 1580-ban Leonardo da Vinci lebegett az ő „Codex Atlanticus” jogot, hogy helyes a gyenge látás azt jelenti, vízzel töltött üvegedénybe közvetlenül a szem. Az 1880-as években a feltaláló orvosok olyan üvegtálakat fejlesztettek ki, amelyeket közvetlenül a szemébe használtak. Ezek azonban nehéz, nehézkesek és olyan nagyok voltak, hogy lefedték az egész szemet. A korrekciós csészéket naponta néhány órára viselheti. 1939-től a kontaktlencsék akrilüvegből készültek, ami jelentősen csökkentette a lencsék méretét és súlyát. Az áttörést a kontaktlencse kezdődött a találmány a hidrogél 1959 De mégis, az anyag nagyon törékeny, és nagyon érzékeny a használatra, vagyis aligha alkalmas a mindennapi használatra. 1975-től a kontaktlencse jobb és jobb fejlődése jelent meg a piacon.

Kontaktlencsék fajtái

Hogyan találjuk meg a megfelelő kontaktlencsét?

A kontaktlencsék piaca ugyanolyan sokszínű, mint a fuvarozó. Minden szem alakja és minden ametrópiája tökéletesen illeszkedik a lencsékhez. Tórikus, multifokális és gömbölyű, kemény vagy puha, kontaktlencsék megrendelésénél sok technikai kifejezés merül fel. Itt hamar felbukkan a zavar, mely lencsék most a megfelelőek. De ha tudod, mi van a feltételek mögött, a választás sokkal könnyebb.

Gömbölyű kontaktlencsék – a lencsék rövid vagy hosszú távúak

Attól függően, hogy nehéz vagy-e az objektumok közelsége vagy távolabbi fókuszálása, rövidlátó vagy messzire látható. A rövidlátó embernek van egy dioptriai száma a mínusz tartományban, és a növekvő távolság elmosódott. A távoli emberek, dioptriás számuk van a plusz tartományban, ami annál nagyobb, annál nehezebb a látvány a közelben. Ez a vizuális hiba abból fakad, hogy a szemgolyó alakja nem kerek, hanem feszített vagy tömörített. Ennek eredményeképpen a szemlencsén keresztül fókuszált fény nem érinti a szem középpontját, hanem éppen előre vagy hátul. A gömbölyű kontaktlencsékkel egyszerűen kijavíthatók ezek a látáshibák. A lencsék és a szemüvegek megváltoztatják a szemgolyó optikáját, így a fókuszsík visszaesik a szem helyzete közé, és élesen látható. Mivel a kontaktlencsék közvetlenül a szemlencsén helyezkednek el, így sokkal közelebb vannak a szemhez, mint a szemüvegek, a két vizuális segédeszköz dioptria értékei eltérőek.

Tórikus kontaktlencsék kompenzálják az asztigmatizmust

Az asztigmatizmusban szenvedők látják a tárgyakat eltorzítva. Ez azért van, mert a szaruhártya nem hengeres, hanem ellipszis alakú, ezért a refrakció már nem pontos. A torikai kontaktlencsék kompenzálják ezeket a korlátozásokat. A lencsék a könnycseppfolyadék páratartalmát alkotják, így a henger alakja a helyes vizuális élmény érdekében. A tórikus kontaktlencséket az orvosnak vagy az optometristól kötelezően be kell állítani, mert helyesen kell ülniük a szemkárosodás megelőzésére. A Toric lencséket a csomagoláson található Toric vagy Astigmatis adagolással azonosítják. Távoli kontaktlencsék vannak a közös látószögű dioptriás értékeknél a távlátásban és rövidlátóban.kontaktlencse férfiaknak-nőknek-gyerekeknek

Multifokális kontaktlencsék – közelítő és távoli látómező

Az emberi szem a nyugodt állapotban fekszik, hogy távolban nézzen. A közelben lévő tárgyak összpontosításához a körkörös izmok összehúzódnak a szemen, és deformálják az emberi objektívet. A közvetlen közelben éles látás lehetséges. Az életkor növekedésével a szemlencse rugalmassága tovább csökken. Míg a kicsi gyerekek könnyedén egyensúlyozhatják a +3 dioptriát szemüveg nélkül, a 40 év feletti felnőttek, még a távollátás nélkül is problémái vannak, ha közelről látják őket. Ezt a presbyopiát szaknyelvben presbyopia-nak nevezik. Ha Ön rövidlátó, és elszaporodik az elszaporodás, vizuális segédeszközre lesz szüksége, amely lehetővé teszi, hogy közelről és messzebb lásson a különböző fókuszövezetekkel. A multifokális kontaktlencsék a progresszív lencsék megfelelőek. A progresszív kontaktlencséket könnyen azonosítani lehet a Multifocal vagy Presbyopia adagolással. A márkájú kontaktlencsék, mint például az Air Optix, a Biofinity, az Acuvue, a Proclear és így tovább. A saját márkánk TrueLens különösen kedvező kontaktlencséket kínál kiváló minőségben.

Kontaktlencse fajták- a viselési idő alapján

A Nézz.hu használatával egy egyszerű kattintással korlátozhatja a kontaktlencse kiválasztását a viselési idő függvényében. Vannak:

  • napi eldobható
  • heti eldobható
  • havi lencsék

Napi kontaktlencsék – a higiénikus eldobható lencsék

Ha szenvedélyes szemüveg viselője vagy, aki csak bizonyos időközönként kontaktlencsét használ, napi kontaktlencsék a megfelelő választás az Ön számára. Reggel behelyezik a szemébe, és kivonják és eldobják az ágyat lefekvés előtt. A gyakorlati objektíveket gyakran a Dailies, napi vagy 1 napos névadással azonosítják. A napi lencsékhez nem szükséges további ápoló termék. A napi lencséket tiszta kézzel eltávolíthatja közvetlenül a steril csomagolásból és betétből. Annak érdekében, hogy a nap folyamán tisztítsa meg a kontaktlencséket, ha szükséges, ha valami a szemébe kerül, ajánlatos egy kis ápoló termékkel ellátni.

Heti kontaktlencsék – a napi lencse alternatívája

Rendszeresen viseljen kontaktlencsét a szemüveg mellett, akkor a heti lencse lehet a megfelelő választás az Ön számára. Ezek a kontaktlencsék a csomagolás megnyitásának pillanatától számított 14 napig viselhetők. Este egy kontaktlencse-ápoló termékkel tisztítják, és éjszaka fertőtlenítik. Az érzékeny szemekkel vagy magas szintű higiéniával rendelkező emberek számára a heti lencse jó kompromisszumot kínál a napi és a havi lencse között, azonban a heti vagy havi lencse kevesebb heti termékválasztékkal rendelkezik.

Havi kontaktlencsék

Havi lencse – mindenki számára, aki rendszeresen használja a kontaktlencsét
A havi kontaktlencséket a csomag megnyitása után 30 napig lehet használni. A heti lencsékhez hasonlóan a higiénikus lencsék számára is nagyon fontos a gondos ellátás. Ez a használt ápolási termékeken múlik. Gyakran több tároló és ápoló terméket használnak. Engedjen meg egy optometrista tanácsot az ápolószerek összetételéről. Az egyéni igényeket és az esetleges allergiákat ennek megfelelően ki kell igazítani. A látszerész értékes tippeket és ötleteket is nyújt a megfelelő gondozáshoz.

Speciális kontaktlencsék száraz szemhez

Ha száraz szeme van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy kontaktlencsék nélkül kell lennie. A szilikon hidrogél lencsék elkerülik a túlzott folyadékelvezetést a szemen, és részben segítik a szem hidratálását. Ezek a legújabb generációs lencsék olyan anyagból készülnek, amely egyrészt nagyon gyorsan elnyeli a vizet, és mindenekelőtt lassan szabadítja fel. Ezeken a “víztárolókon” ezek a kontaktlencsék jobbak a vízzel való ellátással, és a könnycseppfolyadék nem olyan erős. A hidrogél kontaktlencsékhez képest 20% -kal kevesebb vizet igényelnek, ami azt jelenti, hogy kevesebb folyadékot távolítanak el a szemtől. Ha a meglévő kontaktlencse száraz szemeket okoz, akkor ez lehet a helyzet. a. mert rossz termékválasztékot vagy gondozás hiányát okozta. A hormonális változások száraz szemmel is vezethetnek, így a korábban jól tolerált lencséket hirtelen nem tolerálják. Mindenképpen konzultáljon látszerészével vagy szemészeti szakembereivel a megfelelő kontaktlencsék kiválasztásakor!

Kontaktlencsék megfelelő beállítása nagyon fontos!

Optikus vagy szemész szakorvosi konzultációt követően, Ha kontaktlencsét használ, először konzultálnia kell egy optikussal vagy szemészeti szakemberrel. Segítséget nyújt a kontaktlencse beállításával, azaz a megfelelő kontaktlencse kiválasztásával az Ön igényeinek megfelelően. A rossz lencsékkel súlyos szemkárosodást okozhat. Ha dimenzionálisan stabil “kemény” kontaktlencsére szeretne támaszkodni, elkerülhetetlen a szakértő pontos adaptációja. És akár tapasztalt kontaktlencse viselőjeként, évente egyszer ellenőrizze az optikust vagy a szemészeti szakembert, hogy lássa, megváltozott-e a szeme. Oldalunk ezt a szolgáltatást széles körű optikus partnerhálózaton keresztül kínálja Magyarországon. Rendeljen olcsó kontaktlencséket a nézz.hu-n keresztül online, próbálja ki megéri. Nálunk megtalálja a kontaktlencse boltban a legismertebb gyártókat

Kontaktlencsék manapság – mai modern kontaktlencsék

Ma a kontaktlencsék a rövid, hosszú vagy presbiopia legnépszerűbb korrekciói közé tartoznak. A világ folyamatosan kutatja az még jobb és kompatibilis anyagokat. A kemény és puha lencsék között választhat. A méretileg stabil kemény kontaktlencsék általában kisebbek, mint a lágy lencsék; átmérőjük 8-10 mm. Úsznak a szem könnycseppén, így jó oxigénellátást biztosítanak. Ez biztosítja hosszú élettartamukat is: a méretezhetően stabil kontaktlencséket viselhetjük jó évekig tartó gondozással és kezeléssel. Általában a lencsepár hasznos élettartama körülbelül 18-24 hónap. A kemény kontaktlencséket azonban a kontaktlencse-szakértőnek pontosan a szeméhez kell igazítania.

A puha kontaktlencsék kissé nagyobbak és általában átmérőjük 14-15 mm. Ezek nagy rugalmasságú műanyagból állnak, amely legfeljebb 75% folyadékot tartalmaz. A kemény kontaktlencsék gyakran igényelnek bizonyos időtartamot az ülepedéshez, de a lágy lencséket a jobb spontán kényelem jellemzi. A szaruhártyán óvatosan fészkelődnek, és kis veszteségveszély áll fenn. Azonban a puha kontaktlencsék nem olyan tartósak, mint a méretek stabilak, és gyakrabban kell kicserélni őket. Az online boltban lágy kontaktlencséket talál különböző hosszúságú kopásokhoz. A szokásos havi vagy heti lencse. Ha azt szeretnénk, hogy a kontaktlencse viselése csak bizonyos alkalmakkor – például, hogy menjen ki, vagy sportolás – Napi lencsék jó választás, mert akkor dobja ki őket, miután egy fárasztó.

kontaktlencsék-férfiaknak-nőknek

Rendelje meg a kontaktlencséket a nézz.hu-n keresztül: kényelmes otthonról
A kontaktlencsék rendelési eljárása a lehető legegyszerűbb. Egyszerűen válassza ki a kívánt kontaktlencse-típust online boltunkban. Határozza meg a csomagolás méretét egy kattintással. Ha nagyobb csomagolóegységet választ, ez általában olcsóbb, mint egy kisebb csomagoló egység. Ezután egyszerűen adja meg a kontaktlencse értékeit.

Válasszon magának kontaktlencséket

Ezenkívül rendelhet tórikus kontaktlencséket is online az üzletünkben. Ezek a speciális lencsék kompenzálják az asztigmatizmust. Ha van ez az ametropia, akkor a környezeted eltorzul és a középpontban van. Rendszerint az astigmatizmus esetében rövid vagy távoli látás áll fenn, ezért a vényköteles tórikus kontaktlencsék alkalmasak a töréshiba kijavítására is. Sok ember számára – 40 éves kor körül – felkerül a presbiopia. Ez a helyzet veled is, a varifocals helyett a több erõs kontaktlencséket is viselheted. Ezek a multifokális lencsék minden területre korlátlan látást tesznek lehetővé. Lágy kivitelben és tórikus kontaktlencsékként kaphatók oldalunkon. Rendeljen megfelelő kontaktlencsékkel ellátott termékeket
Mind a kemény, mind a puha kontaktlencsék egyedi és különleges ellátást igényelnek, és meg kell tisztítani a megfelelő ápolószerrel, különben a betét gyorsan kialakulhat. Ahhoz, hogy a szemei egészségesek legyenek, a kontaktlencsék alapos tisztítása elengedhetetlen. Minden használat után tisztítsa meg a lencséket egy megfelelő ápolószerrel, majd öblítse le sóoldattal. A kontaktlencséket mindig egy kontaktlencse-tartályban tárolja friss tárolófolyadékkal. Nálunk tárolókat is vásárolhat olcsó kontaktlencseihez. Rendelje ezeket a lencsével együtt. Vegye meg a kontaktlencséket: Ezt az elején kell figyelembe venni Ha a szemüveget a kontaktlencsékre váltja, akkor némi időt vesz igénybe ahhoz, hogy megszokja az új helyzetet. Amikor először be van helyezve, különösen a kemény lencse idegen testérzetet okozhat a szemében. Egy idő után már nem érzed a lencséket. Kezdetben a lencsék behelyezése és eltávolítása nehéz lehet. Tartson türelemmel, és kövesse az orvos által adott utasításokat vagy a kontaktlencse-beállítót. Néhány hét múlva a roham rutinszerű lesz. Ha az idegen test érzékelése nem megy el, ellenőrizze a kontaktlencsék illeszkedését és állapotát. Lehet, hogy rosszul helyezte be a kontaktlencséket -lágy lencsék, vagy megfordította a jobb és a bal oldali lencséket. A szennyeződés vagy a károsodás is felelős a kellemetlen viselési érzésért.

Olcsó kontaktlencse megrendelés online a nézz.hu oldalán

Nálunk kontaktlencséket kínálunk különböző kopásidőkhöz és számos márkához. Rendelje meg kontaktlencséinket az online boltunkban, és ingyen szállíthassa otthonában.  A 14 napos visszatérítési jogunk van velünk; a visszavétel ingyenes. Válasszon öt fizetési mód közül – még a vásárlás is lehetséges. Nem kényelmesebb és ugyanakkor biztonságosabb! Tudni szeretné, hogy a kontaktlencse csak időről viselni, és még mindig szükség van új szemüveget, azt javasoljuk, hogy a széles körű, javító, sport és napszemüvegek a férfiak és a nők.

Az online kontaktlencséket csak négy lépésben rendelheti meg

  • Válasszon kontaktlencséket
  • Határozza meg a csomagolás méretét
  • Adja meg a kontaktlencse-értékeket
  • Adjon hozzá megfelelő ápoló termékeket a bevásárlókosárhoz és töltse ki a rendelési folyamatot