Dioptriás napszemüvegek

Dioptriás napszemüvegek

Rendelje meg nálunk a napszemüveget a receptre egyszerűen tőlünk.
A napszemüveg hatékony védelmet nyújt a szemünknek – és emiatt is: fontos divatkínálat is. A szemüveg tulajdonosok szemmel látható napszemüvegre támaszkodnak, ha napfénynek vannak kitéve, így biztosítva a szem védelmet a napfény káros UV sugaraival szemben. Ha optikai üvegezett napszemüveget választasz, a nézz.hu oldalnál számos ismert márkájú modellből áll, valamint számos lehetőséget kínál a szemüveg testreszabására. Olvassa el, hogyan lehet megtalálni a tökéletes pár napszemüveget a látásodban.

dioptriás napszemüveg

A dioptriás napszemüveg előnyei

A napszemüvegek nem csak divatos kiegészítők, hanem fontos védelmet nyújtanak a napfény káros UV sugárzása ellen. A szemüveg viselői számára a kontaktlencse és a napszemüvegek kombinációján kívül üveges napszemüveg is választható. Ez ötvözi a vizuális orgona korrekciós funkcióját a káprázás és az UV sugarak ellen.

A dioptriás napszemövegek esetén melyik dioptriás értéket kell megadnom?

Az új napszemüvegek az igényeinek megfelelően módosítani kell a vizuális értékeket (gömb, tengely, henger és pupilla távolság). Ha már szemüveget viselsz, általában megtalálod a szemüvegeden lévő összes adatot. Az itt megadott korrekciós értékeket elküldjük a megrendelésnek. Továbbá szükségünk van az úgynevezett PD értékre. Ez a tanuló távolsága. Nagyon fontos a napszemüvegek helyes beállításához. Ez az érték a szemüveg útlevélében is megtalálható. Alternatív megoldásként itt is bejelölheti, hogy nem ismeri a pupilláris távolságát. Megrendelés után optikus csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha még nincs üveged, akkor látogasson el a területünkön működő partner optikusainkba. Itt adhatja meg az értékek meghatározását.

A dioptriás szemüveg színeit meg tudja választani?

Igen, meg tudja- A nézz.hu széles választékot kínál a napszemüvegek üvegárnyékolásához. A monokróm árnyalat a klasszikus megoldás a napszemüvegekhez. A zöld, barna és szürke szemüvegek közül választhat. A színezés mértéke 85 százalék. A hátsó felületi visszaverődés, amely optimálisan védelmet nyújt a káprázatos napsugarak ellen, szintén tartalmazza. Az eredeti üveg színű üvegek a színezés színéhez illeszkednek az eredetihez. Jelenleg csak a kiválasztott modellekhez érhetők el. Nézze meg, hogy a modelled itt van. Az önfestéses lencsék automatikusan sötétednek, ha napfénynek vannak kitéve. Ennek az az előnye, hogy nem kell folyamatosan váltani a napszemüveg és a szemüveg között. Itt választhat barna és zöld szemüveget.

dioptriás szemüveg

A polarizált szemüveg polarizálót tartalmaz. Ez a reflektumok drasztikus csökkenését okozza. Ez különösen hasznos például egy esős utcán vagy vízi sportokban. A standard minőségi szemüvegünk szuper-reflexiós, megkeményedett és UV szűrővel rendelkezik. De Önnek is lehetősége van megválasztani a kényelmes szemüveget, amely kissé vékonyabb és piszoktól mentes bevonattal rendelkezik. A nagy dioptriás számmal rendelkező szemüvegviselők számára javasoljuk kiemelt szemüvegünket: ezek rendkívül vékonyak és aszferikusak. Ez azt jelenti, hogy jelentősen csökkentik a nagyítási és csökkentési hatást. Vásároljon vény nélkül kapható napszemüveget online. Az oldal előnyei. A vény nélkül kapható napszemüvegek és az Ön személyes stílusa szerint egyszerűen. Az online szerelés lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag beállítsa a szemüveges modelleket. Ehhez töltsön fel egy már meglévő fotót vagy készítsen pillanatképet a webkamerával. Így könnyen láthatja előre, hogy melyik modell felel meg legjobban.

Eldöntötte? Rendelje online a kívánt modellt, és küldje el nekünk a receptjét. Ezután elkészítjük a választott napszemüvegeket a mi mester weboldalunkon. Ezenkívül a nézz.hu -n számos egyéb előnyt kínál:

Ingyenes szállítás

A nézz.hu-nál akár 50 százalékkal is megtakarítható az ajánlott a kiskereskedelmi árhoz képest.
Szemüveg felszerelés amely tartalmazza – Személyes szolgáltatás a helyszínen, több mint 500 partnerrel rendelkező partner optikusok hálózatának köszönhetően 30 napos visszaküldési politika

További kérdése lenne? Fordljon hozzánk bizalommal. Ezután forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Szolgáltatási csapatunk képzett optikusok, és mindig szívesen segítenek és tanácsot adnak!