Napszemüvegek

Mi a napszemüveg funkciója?

Sok ember számára a napszemüveg most egy divatos kiegészítő, amely stílusosan kíséri a tavaszt és a nyarat. Még a télen is, a napszemüveg egyre inkább napi kísérővé válik, különösen a hóban, a szemek hamar vakok. Ezen kívül a napszemüveg objektívek védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen. Ha az ultraibolya fény nem szűretlenül érinti a retinát, egészségügyi következményei lehetnek. UV-védő napszemüvegek védik a szemét az ultraibolya sugárzástól. Ettől eltekintve, a napszemüvegek tükrözik a tükröződést. Ez kényelmes és fontos biztonsági tényező a forgalomban vagy a lejtőkön. Ezen kívül a napszemüveg divatos funkciót töltenek be. Végül is vannak olyan okok, amelyek miatt a szereplők, az énekesek és a hírességek széles körben használják ezt a tartozékot. A modelltől függően a napszemüvegek alkalmi vagy titokzatos megjelenést kölcsönöznek a viselőjének, és így elegáns ruhát készítenek a tortán.

Napszemüveg vásárlása online – tippek és áttekintés

A napszemüvegek értékes napvédő és szemet gyönyörködtető egyben. A megfelelő modell segítségével megvédheti a szemét a káros UV sugaraktól, és adhat hozzá divatos tartozékot a ruházatához. De melyik napszemüveg modell megfelel Önnek? Tudja meg, hogyan lehet megtudni, és mit kell tennie a napszemüveg online megrendelésére a nézz.hu-nál.divatos-napszemüvegek

Milyen típusú napszemüvegeket ismerünk

A férfiak és a nők napszemüvegei számos változatban kaphatók. A különbség az üveg árnyalatában vagy befejeződésében rejlik

 • Klasszikus napszemüvegek: A klasszikusok a napszemüvegek alatt különböző márkákból és különböző formatervezési mintákból állnak rendelkezésre, általában 85% -os zöld színű, szürke vagy barna színárnyalattal. Ez az “egyszerű színezés” optimális védelmet nyújt a közvetlen napsugárzás ellen, és a nézz.hu  számos “modellt” kínál “élethű üvegből”. Az üveg színe tehát az eredeti üveg színéhez igazodik. Bármelyiket választja, minden esetben jól védi az ultraibolya sugárzást.
 • Polarizált napszemüvegek: Különösen akkor, ha nedves úton, vagy téli sportok során vezet, káprázatos fényvisszaverődés lehet. A klasszikus rokonokkal ellentétben a polarizált napszemüvegek képesek csökkenteni őket. Ennek érdekében polarizáló szűrőjük van, amely elnyeli a visszavert fényt. Így a napsütésben vagy a hóban is jól látható. Fontos, hogy a szemüveg jól illeszkedjen, így biztosítva az oldalsó napsugárzás elleni védelmet.
 • Fotokróm napszemüvegek: A fény kromatikus napszemüvegek öntapadó szemüvegek. Ez azt jelenti, hogy a poharak sötétednek az UV sugárzás és a hőmérséklet függvényében. Zárt helyiségekben átlátszó, sötét a lángoló napsütésben. Ennek az az előnye, hogy napszemüveget kényelmesen viselhet egész nap, és megmentheti a normál szemüveg és a napszemüveg közötti váltást. Oldalunkon keresztül lehetősége van arra, hogy minden szemüveget és üvegezésű napszemüveget rendeljen önfestő lencsékkel.
 • Tükrözött napszemüveg: A tükrözött napszemüveg kívülről teljesen átlátszatlan. Belülről visszaverődnek, mint más szemüvegek is. Hosszú ideig ezeket a napszemüveget elsősorban téli sportokhoz használták. Időközben a mindennapi életben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel egyedi, titokzatos megjelenésük van, ami megerősíti a bevonatokat világos és élénk színekben. A tükrözött szemüvegek korszerűnek tűnnek, a tükrözésnek nemcsak divatos hatása van. Megvédi a szemet a fényvisszaverődésektől, így biztosítja a tiszta képet.

Vényköteles napszemüvegek

Ismét a különböző márkák különböző rackjeiből állnak, mint a Ray Ban, a Hilfiger, az Oakley vagy a Prada. Fontos, hogy az adott modell nem túl hajlított, olyan anyagból készül, amely alkalmas az üvegezésre és a szemüvegek megfelelő méretűek. Egyes állványok csak bizonyos értékig állnak rendelkezésre a szemüvegekhez. Nálunk választhat a három különböző objektív tulajdonság közül: a standard, a kényelem és a prémium. By the way: A napszemüveg vényköteles, még a kontaktlencse viselője számára is érthető. Mert ezek enyhítik a szemet és megakadályozzák az irritációt. Ez lehetőséget ad arra, hogy napsütéses napokon feloldja kontaktlencseit, és helyette megragadja a napszemüveget.

A megfelelő napszemüveg az arca számára

Először vásárolna napszemüveget, vagy valami újat szeretne kipróbálni ? Nem tudja, melyik keret alkalmas? Előválasztásnál érdemes orientálni magát a saját arcformájához. Ez sokat mutat ki arról, hogy melyik szemüvegkeretbe illik:napszemüveg

Milyen szemüveg illik szív alakú archoz?

Szív alakú arc: A szív alakú arcokhoz jól illeszkedik a napszemüvegkeret, amely felfelé ívelt, mint például a macska-szem vagy a pillangó modellek. A kerek és ovális napszemüvegekhez is megragadhat, a színnel pedig szabadon választhat. De tartsd távol a napszemüveget széles és szemet gyönyörködtető formákkal.

Milyen szemüveg illik kerek formájú archoz?

Kerek arc: Van elég kerek arcod? Ezután vedd fel a négyzetes és finom változatokat. Ezek az arcod szűkebbé válik.

Milyen szemüveg illik szögletes formájú archoz?

Szögletes arc: Az ellenkezője igaz a szögletes alakoknál. Ebben az esetben kerek és ovális kereteket szeretne inkább lágyabbá tenni. A finom színekben a keretek eleganciát adnak.

Milyen szemüveg illik ovális alakú archoz?

Ovális arc: Az arcát ovális alak jellemzi? Ezután alapvetően bármilyen látványos alak lesz. De vigyázzon: ebben az esetben ügyeljen arra, hogy a szemüveg illeszkedjen hozzád és személyiségedhez.
De nem csak az arc formája elengedhetetlen, hogy melyik napszemüveg „nem áll rendelkezésre”. Tehát, hogy elégedettek vagyunk, hogy hosszú távon a kiválasztott modell, válasszon egyet, amely harmonikusan illeszkedik a ruha stílusát és alkalmazkodik a megjelenés. Ha egy extrovertált ember, akik szeretik a feltűnően, mint te jól érzik magukat nyugodtan keretek és lencsék a világos színek. Tudni érték korlátozás, diszkrét szemüveg általában megfelelő. természetesen arra is van lehetőség a napszemüvegek kontrasztok izgalmas a többi De még akkor is, a szemüvegnek mindig illik a személyiségéhez – csak azért, hogy jól érezzük magunkat.

A megfelelő napszemüvegkeret létfontosságú

Nálunk számos olcsó napszemüvegek széles választékát találja. Választhat a klasszikus és a szemüveg, a modern és trendi szemüvegek között. Az alapok A keretet egy napszemüveghez eszik, és szabadon választják a poharak színárnyalatát és színárnyalatát. De a szem védelmére tekintettel vannak az egyes szemüvegkeretek előnyei és hátrányai. Tehát a nagyméretű és széles táskákból készült nagyméretű napszemüvegek nagyméretű üvegtáblákból álló üvegkerámiákat kínálnak, és egy magasabb védőmodellt alkotnak, mivel kevés napot ad a napnak a motiváció és a különböző mentalitás lehetőségeire.

A napszemüveg mint kiegészítő

Kedves az Ön számára Divatos szempontok az előtérben, majd üljön pár aviator napszemüvegre. A nagy szemüvegen a közvetlen napsugárzás ellen védi magát. Ha állandó színárnyalatot választ, javasoljuk, hogy figyeljen a rugós zsanérokra. Ezáltal az épület rugalmas és hosszabb ideig stabil, mivel sokszor be és ki a napszemüvegét. A visszapattanott keret modellje csodálatos napszemüvegként, és divatban teljesen keresett. Vessen egy pillantást az élénk színek kategóriájába tartozó szemüvegek trendjeire.

Melyik színű keret illik a napszemüvegéhez?

A választék színe a napszemüvegekhez Színezés Mindig megegyezik a keret színével, így megfelel egy szürke fekete keretes árnyalatnak.

 • Barna / szürke / Pilot Green: Klasszikus árnyalat, amely csökkenti a szín elhalványulását, alacsonyabb, UV-sugárzás elleni védelemre alkalmas, elegendő fényvédő védelem, divatos tartozék
 • Kék / piros / sárga / zöld: Divatos díszítőelemek
 • Sötétedési fok Tükröződésgátló kategória Tükröződésgátló …
 • 10% 0 nagy valószínűséggel felhős égbolt, hogy kissé csökkentse a kóbor fényt
 • 30% 1 egyszerű síkság, kis nap
 • 50% 1 egyszerű síkság, kis nap
 • 75% 2-Közepes Erős Közepes Napfény – Ez a színezettség a legjobb a szemüveglencsékhez, amelyet a különleges napszemüvegekhez tartozó régiókban kell használni.
 • 85% 3 erős erős napfény, a napos vagy hegyvidéki régiókban
  Önnek lehetősége van arra is, hogy a szemüvegét önsötétlen lencsékkel szerelje fel, hogy elkerülje a receptlen napszemüveg cseréjét.