Multifokális szemüvegek

Multifokális szemüvegek

Női Multifokális Szemüvegek

Multifokális, vagy más néven progresszív szemüveglencsék – minden esetben minden esetben. A szem rugalmassága általában 40 évesen kezdődik, függetlenül a látáshiba típusától. Az úgynevezett presbyopia – vagyis homályos látás esetében, akkor szemüvegre van szüksége a közelképhez. Például meg tudja mondani, hogy az olvasása károsodott. Ha még mindig rövidlátó, akkor választhat egy progresszív lencsét. Mert ez kiküszöböli a leginkább bosszantó változást az olvasó és az olvasó szemüveg között. Így minden helyzetben csak egy kockával találkozhatsz – ezáltal a progresszív lencsék tökéletes társa minden helyzetben.

multifokális szemüvegekMilyen előnyei vannak a multifokális lencséknek?

A progresszív lencsék lencséje lehetővé teszi a folyamatos látást a közelben, távolabbi és közbenső távolságokban. A bifokális eltéréssel ellentétben a különböző zónáknak van egy progresszív zónája, így megszakítások vagy szabálytalanságok nélkül hagyhatják a tekintetét. Ráadásul a zökkenőmentes átmenetnek köszönhetően a kívülálló nem tudja megmondani, hogy progresszív lencsét visel – és a presbyopia rejtett marad. Így a progresszív lencse tökéletes kilátást biztosít minden távolságra, és remekül néz ki.

Rendelje meg tőlünk szemüvegét kompromisszumok nélkül

A progresszív szemüveg szárazon és unalmas? A nézz.hu-nál szinte minden szemüveg rendezhető progresszív lencsékkel. Ezzel a változatossággal a nők egyszerűen hangsúlyozhatják saját stílusukat. Függetlenül attól, hogy színes, mintázott vagy extravagáns részletekkel rendelkezik-e, a bemutatott darabok valódi fényt nyújtanak. Végül tudatában vagyunk annak, hogy a poharak nem csak a mindennapi életben elengedhetetlen korrekciós segédeszközök, hanem klasszikus kiegészítők is, amelyek a divatban élnek. Hagyja magát inspirálni a jelenlegi trendjeink alapján, vagy megrendeljünk egy új ruhát vagy az aktuális kedvenc színeidet. Végül is, minden ruhadarab frissítés lehetővé teszi a megfelelő szemüveg viselését. Tehát a véleményed nem lehetne stílusosabb.

Mi a nagy előnye a multifokális lencsének?

Számunkra minden progresszív lencsét kiváló minőségben kap jó ár-teljesítmény arány mellett. Mivel minden olyan bevonat, mint az extra edzett lencsék, a szuper-tükröződésmentes fény, az UV-védelem és a lótusz hatása már szerepel. Ezért a nézz.hu-n tökéletes progresszív lencsék állnak rendelkezésre az egyéni látásban már egészen alacsony ártól. A vékony műanyag lencsék, valamint a pontos vágási technológia még a legigényesebb szemüvegviselők számára is ideális szemmel és kopásállósággal szolgálnak. Kérésre választhat még vékonyabb prémium műanyag lencséket is. Győződjön meg arról, hogy egy progresszív lencsével ellátott objektívek előnyeit élvezik. Ha bármilyen kérdése van, akkor az ügyfélszolgálatunk természetesen segítséget és tanácsot nyújt. Egylátású védőszemüveg, mint kiegészítő alternatíva. Gyakran előfordul, hogy a további egyszemű szemüvegek kellemes kiegészülnek a progresszív szemüvegekkel. Ehhez a verifokális szemüveg illesztési értékei könnyen átalakíthatók: Az “ADD” rövidítés progresszív lencsék, azaz szemüveglencsék hozzáadását jelenti, amelyek lehetővé teszik mind a közeli, mind a távolabbi látást. Ha csak szemüvegre van szüksége, add hozzá ezt az értéket a dioptria értékéhez (sph + ADD). Ha a távolsághoz egy pár szemüvegre van szüksége, meg kell adni az ADD érték nélküli értékeket. A henger és a tengely értékei nem változnak. Amennyiben nehézségei vannak a szemüvegek értékének beírásával vagy átalakításával kapcsolatban, kérjük, forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz.progresszív szemüvegek

Hasznos tippek a szemüveget első alkalommal használók számára

Felhívjuk figyelmét, hogy az agynak először alkalmaznia kell az új vizuális készségeket. Ehhez néhány nap és több hét közötti ismeretterjesztési időszakra van szükség, melynek során az új progresszív lencséket naponta hosszabb ideig kell viselni. Ha bármilyen kellemetlenséget észlel, mint például enyhe szédülés, nyomás vagy fejfájás, javasoljuk, hogy napközben normál szemüvegre váltson. Különösen az elején jöhet intolerancia vagy hányinger. A jobb ismeretség érdekében célszerű a progresszív lencséket azonnal felállítani és viselni kezdetben egy ismerős környezetben. Időről időre a nem egyénileg adaptált progresszív lencsék a közúti forgalom bizonytalanságához is vezethetnek. Javasoljuk, hogy használjon egy pár autós szemüveget, amíg a szeme megszokja az új elképzelést.

Férfi Multifokális Szemüvegek

Nálunk a multifokális lencsék kiváló minőségűek, jó ár-teljesítmény arány mellett. A legjobb: minden üvegbevonat már benne van az árban! Tapasztalja meg a tökéletes szemüveget az egyéni látás és az extra edzett műanyag lencsék, szuper-tükröződésmentes, UV-védelem és lótusz effekt élkepesztően alacsony ártól. Egy rövid letelepítési periódus után nem akarja elszalasztani a tiszta látást csupán egy szemüveggel a távolabbi környékről.

Miért válasszon multifokális-progresszív lencsét?

Az úgynevezett presbyopia számára a nézz.hu széles választékot kínál a megfelelő férfi szemüvegekhez. Mivel a létező ametrópiától függetlenül, a szem rugalmassága a 40. életévtől kezdve csökken. Ez látható például abban a tényben, hogy a betűk olvasása közben nem látszanak élesnek. Ha a közelben vagy távolabbi látáskárosodásban szenved, javasoljuk a többfunkciós progresszív lencséket. A speciálisan őrölt poharak miatt feleslegessé válik az olvasás és a szemüveg olvasása közötti bosszantó változás. Még nyáron is el kell végezni a progresszív lencse nélkül, ha pihenni szeretne a strandröplabda után a strandon a napozóban és olvasni. A bosszantó változás megszűnik, és nem kell emlékezni arra, hogy olvasószemüveget vegyen a tengerpartra. Böngésszen a férfiak számára készült napszemüvegünkhöz, és válasszon a kedvenc fényképezőgéptípusú progresszív lencsék közül.

Mi okozza a multifokális lencse metszését?

Három zóna jelöli meg a progresszív lencsék végső megérintését: a legfelső és az első zónát hosszú távú látásmódra tervezték, középen a közbenső távolságokra, az alsó pedig a közeli nézetekre. A különböző átmenetek fokozatmentesek, így a tekintetét nem fogja megzavarni az üvegben hirtelen változások, például a kétkaros szemüveg. Ezenkívül nem látható kívülről, hogy jelenleg progresszív lencséket visel. Ennek kellemes mellékhatása az, hogy a presbiopia mások számára ismeretlen.

Hozzá kell szokni egy progresszív lencséhez?

Valójában az agy kezdetben rövid időre tart, hogy alkalmazkodjon az új szemüveghez. Ez néhány napot több hétig is eltarthat. Ez alatt az idő alatt az új verifokális anyagokat naponta hosszabb ideig kell hordani. A nem egyedileg kialakított verifokálák a közúti közlekedés problémáihoz is vezethetnek. Ha olyan kellemetlenségeket tapasztal, mint például a fejfájás vagy a hányinger, javasoljuk, hogy a nap hátralevő részében visszatérjen a szokásos szemüvegébe. Hasznosabb a jobb megismeréshez, és az új progresszív lencsék beszerzése után is azonnal létre kell hoznia. Ezenkívül érdemes az új szemüveget az ismerős környezetben viselni. Gyakran merül fel az a kérdés, hogyan alakíthatom át a progresszív lencséim értékeit egyetlen szemlélő szemüveggel. Sok ügyfelünk gyakorlati kiegészítést talál a további szemrevételezéses szemüvegek vásárlására a progresszív lencsék mellett. A verifokális szemléltető illesztési értékei könnyen átalakíthatók: A progresszív szemüvegek kiegészítését az “ADD” rövidítés jelöli. Tehát szemüveglencsékre utal, amelyek lehetővé teszik mind a közeli, mind a távolabbi látást. Ha ezeket az értékeket olvasási szemüvegekké szeretné konvertálni, egyszerűen add hozzá ezt a ADD értéket a dioptriájához. Mindazonáltal az értékeket ADD nélkül kell megadni, ha távoli szemüvegre van szükség. A henger és a tengely értékei nem változnak. Ha bármilyen kérdése van a szemüveg értékének beírásával vagy átalakításával kapcsolatban, mindig szívesen segítünk.

Milyen progresszív lencsék megfelelőek Önnek?

Amellett, hogy a jelenlegi trend változat megtalálni nálunk is férfi modellek, amelyek hangsúlyozzák az életmód – a klasszikus formában az iroda felé Könnyű számára megerőltető utazási tevékenységek egy sportos design aktív tevékenységet. A vékony műanyag lencsék, valamint a pontos vágási technológia még a legigényesebb szemüvegviselők számára is ideális szemmel és kopásállósággal szolgálnak. Természetesen a modelljeinkkel mindig is a tendencia, hiszen szinte minden kiváló minőségű keretet a férfiak számára szemüveggel felszerelhetünk. Tehát akár klasszikusan elegáns, modern, akár modern trendmodellt választasz – a választása lehet.