Nappali kontaktlencsék

Nappali kontaktlencsék

Rendeljen nappali kontaktlencséket online a nézz.hu-n. Mindig jó választást biztosít. Sok oka van annak, hogy a szemüveg viselői mielőbb lemerülnek a szemüvegükről, de még mindig jó kilátásuk van-egyesek vizuális változást keresnek, mások inkább szemüveg nélküli sportolást szeretnek, vagy ünnepnapokon használják a kontaktlencséket. Nappali kontaktlencsék – sok kontaktlencse viselő számára ez abszolút szükséges. Az új, fel nem használt lencse összetéveszthetetlen frissessége csak nappali kontaktlencséket kínál. Egyes helyeken a nappali lencséket szintén 1 napos lencséknek nevezik, ez egy és ugyanazon termék. Az oldalunkon keresztül megrendelhető speciális napi eldobható lencsékkel rendelkezik, amelyek – ellentétben a hosszú távú hordozható havi lencseivel – kizárólag napi változtatásra készültek, ezért a havi objektíveknél nagyobb méretű csomagolásban kaphatók. Mindkét gömbölyű és tórikus napi lencsék rendelkezésre állnak, így a napi kontaktlencsék elvben mindenki számára megkérdőjelezhetőknappali kontaktlencsékAz alkalmi csere alkatrészekhez a napi lencsék ideálisak. Általában jól tolerálják és olcsó alternatívát kínálnak a havi lencséhez képest. A nappali órákat kényelmesen lehet online megrendelni. Vannak kritériumok, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő lencsék kiválasztásakor.

Mik a nappali kontaktlencsék előnyei?

A kontaktlencséket viselő bárki elvileg napi kontaktlencséket is használhat. A napi lencsék tökéletesek az alkalmi viselők számára. Különösen a sportolás, a vakáció vagy az úszás során ezek a lencsék alkalmasak a szemüvegekhez. Ellentétben az éves vagy a havi lencseivel, nem kell gondoskodni-minden nap és minden lehetőségnél egyszerűen új, friss napi lencsét kell venni a csomagolásból. Objektív viselők, akik gondot higiénia megfeleljen a napi lencsék jó választás. Nappali kontaktlencsék alkalmas mindazok számára, akik szeretnék rugalmas marad.

Mikor érdemes nappali kontaktlencséket hordani?

A klasszikus napi lencse különösen alkalmas olyan alkalmi kontaktlencse viselők számára, akik csak alkalmanként átkerülnek szemüvegükről kontaktlencsékre, például esti ruházatra vagy sportra-kivéve természetesen úszáskor. A napi lencsék alkalmankénti viselése miatt ez a magasabb vételár ellenére is kedvezőbb a viselési időhöz képest, mivel az egységár messze elmarad a havi objektívétől. Ezenkívül: A napi lencsékhez nem szükséges külön tisztítófolyadék, mivel a lencsék már a csomagolás után már nagy nedvességtartalmúak és azonnal felhasználhatóak. Az eldobható lencsék használatakor logikusan megszünteti az éjszakai különleges tárolódoboz megvásárlását. Különleges eset a napi lencsék között színes kontaktlencsék, amelyek megváltoztatják a szemszínt, és nem feltétlenül vannak receptek. Itt vannak divatos szempontok az előtérben. Mint egy szemet gyönyörködtető bármelyik party, színes kontaktlencsék egy igazi kiemelés.

Olcsó nappali kontaktlencsék

Rövid idő múlva megszokja, általában kellemes viselési érzéssel bír.
Időt takarít meg a tisztítás és fertőtlenítés érdekében, mivel egyszer használatos az eldobható lencsék. A sporttevékenységek esetében ez a lehetőség például akkor érdemes, ha csak heti vagy egyszer vagy heti kétszer.

Milyen típusú napi kontaktlencsék vannak?

A megfelelő napi kontaktlencse kiválasztása a látásromlástól és a szeme állapotától függ. A gömbölyű napi lencsék alkalmasak a myopia vagy hyperopia korrekciójára. A beérkező fénysugarakat a szem retinájára összpontosítják az ametropia mértékétől függően. Ily módon az úgynevezett fókusz ismét éles nézetre koncentrálódik. Rövidlátóként a hangsúly a retina előtt helyezkedik el. A tálcák gömb alakú felülete ezért befelé hajlik. nappali kontaktlencseA fókusz a retinák mögötti távoli látószögű, a gömb alakú hüvely ennek megfelelően kifelé nyúlik. A szaruhártya görbülete-asztigmatizmus a retina rendellenességekhez vezet. A fénysugarak nem fókuszpontra koncentrálnak, hanem az egész retinára kiterjednek. A tórikus napi lencsék kompenzálják a szem szaruhártyájának deformitását. Ez segíti a torzításmentes, tiszta képet. A növekvő életkor miatt a szemlencse elveszíti rugalmasságát. Gyakran az úgynevezett presbyopia a 40-es évek közepétől áll. Ha Ön rövidlátó, függetlenül attól, hogy a szeme szoros és rövid távolságokra lesz szüksége. Ezekben az esetekben a multifokális napi lencsék optimálisak. A közeli, távolsági és közbenső területek különböző fókuszpontjai egyenletesen áramlanak egymásba.

Miért van szükség az egyedi nappali kontaktlencsékre?

A nappali kontaktlencsék körülbelül nyolc-tizenöt óráig tartanak. Ezután el kell távolítania a lencséket. A felületet kizárólag rövid viselési időre tervezték. Mindazonáltal a lencsék egyedi beállítása szükséges, hogy a szeme ne legyen kitéve a kockázatnak. A lencsék első használatba vétele előtt a szemész vagy a látszerész köteles ellenőrizni a lencsék szemének megfelelő alkalmasságát.
Ha szemüveget viselsz, különféle szemrevételezésre van szüksége a kontaktlencsékhez. A szemtől való távolság nagyobb szemüveglencsékkel. Ezért új optikai vizsgálatra van szükség az optikai segédeszköz cseréjekor.
Különböző típusú kontaktlencsék különböző méretben és anyagban különböznek. Mielőtt napi lencséket használna először, a szemész vagy a látszerész ellenőrizni fogja a vizuális szervek anyagkompatibilitását. Ezenkívül a szakértőknek a látás mellett kell szavazniuk, például a napi lencsék átmérőjére és görbületére.

Rendelje meg a nappali kontaktlencséket online

Ön már lencse viselője, és szeretné kipróbálni a napi lencséket? Már felszerelte a lencséit és ismerte értékeit? Ezután egyszerűen és gyorsan rendelje meg a megfelelő napi kontaktlencséket Mister Spex-tól. Függetlenül attól, hogy a Focus Dailies Alcon / Ciba Vision, 1-Day Acuvue Moist a Johnson & Johnson vagy Proclear 1 nap CooperVision – megtalálja az összes népszerű márkák webáruházunkban. Válasszon egy 30-as dobozt egy új márka számára. Vagy rendeljen egy 90-es dobozt, és pénzt takarít meg. Akár havi lencse, heti lencse, akár napi lencséje – minden igényt kielégítő kontaktlencsék széles választékát kínáljuk – és nagyszerű áron. Legyen nézz.hu ügyfél és élvezze számos szolgáltatási ajánlatunkat.

Napi kontaktlencsék – tórikus vagy gömbölyű kontaktlencsék?

A napi lencsék megkülönböztetik a gömbölyű és tórikus kontaktlencséket is. A tórikus napi lencsék hatékonyan korrigálják az úgynevezett szaruhártya görbületét-asztigmatizmus. A gömbölyű kontaktlencsék természetesen csakúgy, mint a napi kontaktlencsékként kaphatóak, és minden lencse viselő számára alkalmasak, amelyeknél nem észlelték az asztigmatizmust. Bár a gömb alakú kontaktlencsék általában kissé olcsóbbak, mint a tórikus kontaktlencsék, azoknak az ügyfeleknek, akik szemében asztigmatizmus áll, soha nem válthatnak gömb alakú kontaktlencsékkel a költségek csökkentése érdekében. A nézz.hu napi lencséket kínál különböző gyártókból. Például a Focus Dailies napi lencséi különösen népszerűek. Alig van semmiféle minőségi különbség, hiszen minden gyártó a kiváló csúcstechnológiájú napi lencséket kínálja. Csak az adott verziókban vannak különbségek, például az anyagban vagy a nedvességtartalomban. Mely napi lencsék az Ön számára legmegfelelőbbek, kizárólag a személyes érzésedtől függ. Nem mindenki ugyanolyan kényelmes az összes kontaktlencsénél, így hasznos lehet egy próbaidőszak, amelyben különböző objektívváltozatokat kipróbálhat. Meggyőződésünk mindennapi objektívjeinkről és teljesen meggyőződve arról, hogy a megfelelő az Ön számára! Keresse meg kontaktlencse tartozékunkat is, például a megfelelő kontaktlencse-ápoló termék. A márkájú kontaktlencsék teljes választéka.