Oakley

Oakley szemüvegek

Az Okakley szemüvegek minősége ideális megoldást biztosít a legmagasabb elvárásokkal szemben is. Sportos és elegáns design technikailag tökéletesített anyagokkal: minden tökéletesen összehangolt az Oakley szemüveggel. Az Oakley olyan szemüveget fejleszt ki, amely páratlan a minőség és a tartósság szempontjából. Magas szintű kényelmet biztosítanak és bizonyítják magukat a mindennapi életben, a szabadidőben és a sportban. Sok Oakley szemüveget szűk szemüvegkerettel és vékony, könnyű szemüveges templommal terveztek. Az optimális illeszkedés érdekében egyes modellek állítható orrhíddal vannak felszerelve. Így testre szabható az Oakley szemüveg. Keresse meg Oakley szemüvegét nálunk a nézz.hu-n.Oakley szemüvegek

Oakley szemüvegek eredete

Ez a márkája a napsütötte a Southern California szemüveget
Az amerikai Jim Jannard 1975-ben alapította az Oakley márkát. Valójában ebben az időben megélhette a BMX kerékpárok speciális kezét. A hagyományos kormányszerkezetektől eltérően a modellek jobban tapadtak a nedveseknél, mint a csúszásnál. Az ok: maga a Jannard által kifejlesztett anyag. Ezt az anyagot még mindig használják az Oakley szemüvegek és más márkás termékek. Az Oakley márka tehát a háztartás neve a BMX jelenetben. A vonzó és technikailag fejlett szemüvegek és napszemüvegek mellett az Oakley szintén védőszemüveget gyárt. Az Oakley logó egy “O”. Az Oakley ma a világ egyik vezető gyártója kiváló minőségű szemüveg, sport és napszemüvegek. A Tour de France győztese, Greg LeMond csak egyike azon számos profi kerékpárosoknak, amelyek az Oakley-t világszerte elismerték. A márka különösen a technikán dolgozik, és így folyamatosan javítja a kényelmet és a szemüveg biztonságos felszerelését sport és szabadidős tevékenységek gyakorlása közben.

Oakley szemüvegek – sportolók részére fejlesztve

Legyen szó akár alkalmi kocogásról, hegyi kerékpározásról vagy versenysportról, az Oakley szemüveg minden helyzetben teljes körű láthatóságot biztosít. Az Oakley napszemüvegek megvédenek a napsugaraktól és a fénytől. Sok szemüveg UV-védelemmel is rendelkezik, hogy megakadályozza a szem betegségeit, például a szürkehályogot. Az Oakley szemüveg biztonságosan és határozottan ül a fejlett technológiáján és az állítható orrpárnákon, így kényelmesen viselhető. Az Oakley szemüveg ütközésvédelemmel van felszerelve, így semmi sem történhet Önnél vagy a szemüvegednél esés esetén. A nézz.hu oldal kínálatában széles körű Oakley szemüveget kínálunk. Rendeljen Oakley Full Rim, Half Rim vagy Rimless szemüveget. Visszük modellek a férfiak és a nők -, hogy illeszkedjen minden arc formája: Oakley működik pillangó alakú keskeny, kerek, téglalap és négyzet keretek és szemüvegkeretek. A modelltől függően az Oakley szemüvegkerete műanyagból, fémből vagy akár titánból készül. Sportos design, izgalmas színkombinációk és egyszerűsített formák, mint például az Oakley Crosslink, gyorsabbá teszik atléta szívverését! Válasszon Oakley Crosslink-t olyan divatos színekben, mint a szürke, narancssárga, fekete vagy kék.

Oakley szemüvegek – Kiváló minőség elegáns kivitelben

Nemcsak az Oakley szemüvegkeretei technikailag kiemelkedőek, a szemüvegek semmit sem hagynak kívánságra. Saját tökéletes csiszolási technikájával az Oakley lencsékkel minden ponton pontosan és világosan látható, még a lencsék legkülső szélein is. Az Oakley szemüveg polarizált lencsékkel kapható. Ezek a fogási fényvisszaverődést a látómezőben és lehetővé teszik, hogy a fény elérje a szemet. A fény nem tud többé kápráztatni. A színek világosabbak és élesebbek. Különösen sportolás vagy autó vezetés közben ez döntő előny. A horgászok polarizált lencséket használnak, hogy jobban azonosítsák a halat a víz alatt.

Oakley szemüvegek vagy progresszív lencsék

Az Oakley szemüveget online rendelheti meg a szemüvegben levő értékek alapján. Csak rendelje meg személyes adatait. Ha nincs szemüveged, az egyik partneri látszerészünk örömmel végzi el Önnek a szemvizsgálatot. Az online megrendelésnél ez a szemvizsgálat teljesen ingyenes az Ön számára. Miután a partner optikus átadta te szemed vényköteles, és rendelje meg Oakley az online boltban nézz.hu a gyakorlati 2D vagy 3D felpróbáláshoz webkamera. Élvezze minden előnyét, amikor megrendeli tőlünk az Oakley szemüveget a nézz.hu oldalon keresztül. Náunk széles választékot hordoz Oakley szemüvegeivel és napszemüvegeivel. A Carrera, Ray Ban, Michael Kors, Versace és BOSS szemüveget és napszemüveget is kap. Megvan a megfelelő szemüveg vényköteles vagy progresszív hatalommal az Ön számára.