Sóoldatos ápolók

Sóoldatos ápolók

Sóoldat vagy másnéven konyhasóoldatos kontaktlencseá ápolók a kontaktlencsék behelyezéséhez és öblítéséhez. A sóoldat egy steril folyadék, amelyet a puha és kemény kontaktlencsék tisztítására és gondozására használhat. De a fehérjetartalmú tabletták feloldhatók sóoldatban is. Lényegében a kontaktlencsékben lévő sóoldat a tisztítás után, a behelyezést megelőzően és a kettő között öblítse le a lencséket. Ez eltávolítja a szennyeződést és a törmeléket a lencsékből, amelyek a lencsén lehetnek a felület tisztítása után. Az előzőleg használt fertőtlenítő oldat maradványait sóoldattal is öblíthetjük.

A sóoldat helyes alkalmazása

A kontaktlencsék sóoldatának használata egyszerű. Miután a szokásos tisztító- vagy fertőtlenítő megoldást használta, és a semlegesítési időt követően, ha peroxid-rendszerrel dolgozik, könnyen leöblítheti a kontaktlencsét a sóoldattal. Ez eltávolítja a megmaradt törmeléket, valamint a maradék kontaktlencse-folyadékot, ami egyébként irritálhatja a szemet. Mivel a sóoldat nagyon hasonló a humán könnycseppfolyadékhoz, a lencsét gyengéden eltávolítják a törmelékről, és az öblítés után különösen kellemesnek érezzük a szemet. A sóoldat általában könnyű helyet találni, így alkalmas újratöltésre. Figyelmeztetés- a sóoldat használatának korlátai is vannak: NE tárolja vagy fertőtlenítse a kontaktlencsét sóoldattal. A fertőtlenítéshez különleges all-in-one megoldásokat vagy peroxid rendszert kell használni. Tárolás, kombinált megoldások vagy speciális tárolási megoldások alkalmasak.

Vásároljon sóoldatot a Nézz.hu-n

Nálunk széles körű sóoldat-választékot talál, tartósítószerekkel és anélkül. Például válasszon a Lens Plus között a gyártó AMO, a Saline a Cooper Vision vagy a Sensitive Eyes a Bausch & Lomb cégtől. A legmegfelelőbb megoldást az ön szemész-látójával vagy optikájával együtt találja meg, majd egyszerűen és egyszerűen rendelje meg online boltunkban.