Férfi napszemüvegek

Férfi napszemüvegek

A megfelelő napszemüveg és napszemüveg keret létfontosságú, hogy szemünket megvédhessük az UV sugárzás káros hatásai ellen.
Itt számos olcsó napszemüveget találsz. Több klasszikus és diszkrét szemüveg közül választhat a modern és trendi szemüvegekig. Alapvetően bármilyen keretet használhat a napszemüveg számára, és szabadon választhatja ki a szemüveg színárnyalatát és színintenzitását. De a szem védelmére tekintettel vannak az egyes szemüvegkeretek előnyei és hátrányai. Például a nagyméretű, teljes körű műanyag napszemüvegek széles héjakkal és nagy lencsékkel nagyobb védelmet nyújtanak más modellekkel szemben, mivel kevesebb a napsugarakhoz való hozzáférés lehetősége.

férfi napszemüveg

Férfi napszemüvegek – elegáns de visszafogott megjelenés

Akár a nyári szünetben, akár a síelésben, akárcsak a napsütésben, fontos, hogy szemünk védelmét is gondoljuk. Erős UV sugárzás nemcsak kellemetlen a szem számára, hanem súlyosbítja és káros hatásokat is okozhat. Ugyanakkor a férfi napszemüvegek mindig divatbemutatók, mert régóta divatkellékként lettek kialakítva. És a jó hír minden szemüveg viselőjének: sok napszemüveg már kapható a vényköteles lencsékkel.

Miért előnyös a napszemüveg az UV védelemben?

Napszemüvegek, mint optikai segédeszközök elengedhetetlenek a fényes napsütésben és olyan helyeken, ahol erős visszaverődések vannak, például amikor nagy vízfelületeken hajózik. A színezett lencsék jelentősen csökkentik a fény és az UV sugárzás szemnek való átvitelét. Végül, de nem utolsósorban, a napszemüvegek rendkívül praktikusak, amikor nem ismerjük fel őket, és mindenekelőtt a híresség inkognitóban napszemüveget visel.

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a férfi napszemüvegek?

Annak ellenére, hogy a férfiak számára készült napszemüvegek a nyári napokon fontos trend kiegészítőként szolgálnak, figyelembe kell vennie a következő funkcionális szempontokat, amikor eldönti, hogy a férfi napszemüvegei megfelelnek az Ön igényeinek.

Napszemüveg mint kiegészítő

Ha inkább divatos szempontokat szeretne, akkor tegye az aviator napszemüveget. A nagy lencsék miatt a közvetlen napsugárzás megvédi Önt az elülső részektől. Ha állandó színárnyalatot választasz, javasoljuk, hogy figyeljen a rugós zsanérokra. Ezek a pántok hajlékonyak és hosszabbak, mivel valószínűleg napszemüveget visznek fel és le. Még a színes keretekkel is rendelkező modellek csodálatosan alkalmasak a napszemüvegekhez, és teljesen a divat igényeihez tartoznak. Vessen egy pillantást a napszemüveg trendekre az élénk színek kategóriájában.

Melyik színű keret illik a napszemüvegemhez?

Ha megtalálja a megfelelő verziót, egyszerűen válassza ki a kívánt színt az Üvegbevonat / festés mezőben. Ha kiválasztja a színárnyalatát a napszemüvegekhez, amelyek mindig megfelelnek a keret színének, a szürke árnyalat egy fekete kerethez igazodik. Barna / szürke / Pilot Zöld: Klasszikus színű, kis színhiba, UV-sugárzás elleni védelemre alkalmas, elegendő tükröződés elleni védelem, divatos tartozék
Kék / piros / sárga / zöld: Divatos díszítőelemek

Védelmi fokozat Tükröződésgátló kategória Tükröződésgátló védelem

  • 10% 0 nagyon könnyű felhős időjárás, hogy kissé csökkentse a kóbor fényt
  • 30% 1 egyszerű síkság, kis nap
  • 50% 1 egyszerű síkság, kis nap
  • 75% 2 közepes erős közepes napfény – Ez a szint a színezésre ajánlott olyan szemüveglencsékhez, amelyeket napszemüvegekhez kell használni régiókban.
  • 85% 3 erős Erős napfény, pl. B. a napos vagy hegyvidéki régiókban való szabadságradivatos férfi napszemüvegek

Milyen napszemüveg illik a férfi archoz?

Függetlenül attól, hogy a klasszikus forma, az időtlen “Aviator” vagy a tükrözött vintage modell a Miami Vice stílusában: A divatmódok szinte korlátlanok még a férfi napszemüvegekhez is. A megengedett az, ami tetszik. A stílusos megjelenés érdekében csak harmonikus kapcsolatot kell keresnie a napszemüveg és az arcod között.

Milyen napszemüveg illik a kerek férfi archoz?

Kerek arc: A lekerekített arcú férfiak gyakran puha és jó természetűek. Ha nem akarja, válasszon egy szögletes férfi napszemüveget. A keret nem lehet túl nagy, és elrejti az arcot

Milyen napszemüveg illik a szögletes férfi archoz?

Szögletes arc: Tömör homlok és jellegzetes állkapocs terület: Ha a feltűnő arc lágyabb hatással van, a szegélyezett napszemüveg kevésbé alkalmas a férfiak számára. Másrészről, kerek vagy ovális szemüvegek, mint például aviator napszemüvegek, ideálisak és divatosak ajánlani.

Milyen napszemüveg illik a szív alakú férfi archoz?

Szív alakú arc: az állata keskenyebb, mint a homlok, és magas arccsontja van? Egy ovális vagy kerek pár napszemüveg létrehozza a vizuális egyensúlyt az arcvonások között.

Milyen napszemüveg illik az ovális alakú férfi archoz?

Ovális arc: Az optimális forma a férfi szemüvegekhez: Valóban illik minden szemüveges modellhez.

Vásároljon férfi napszemüveget online a nézz.hu oldalon – lépésről lépésre a kedvenc szemüvegedre! A férfi napszemüveg online vásárlása szinte gyerekjáték. A képernyő bal oldalán számos szűrőt talál a navigációs sávban, amellyel korlátozhatja a kiválasztott szemüvegek kiválasztását. Válassza ki a szemüveg színét, a keret alakját és anyagát, a keret formáját és az előnyben részesített márkát.

Általános információ az UV védelemről

A színárnyalat napszemüveg fok rang kategóriái között 0-4, a legalacsonyabb tényező kevesebb, mint 20% fénycsillapításának csak kis, 4. kategória hozza akár 97% -os maximális tonizáló hatása használatra extrém fényerő. Nyári napjaink szélességi körzetében elegendő a 2. kategória, míg a 4. kategória alkalmas hótúrázásra, de nem használható az úton.
UV szűrő: A színezés mértéke nem szabad összekeverni az UV szűrővel. Amikor a szemet sötétíti a színezett lencse, a tanuló kiszélesedik; Az ultraibolya fénynek ezért nagyobb a retina területén fellépő incidenciája, ami elősegítheti a szem betegségét. Megjegyzés megfelelő tömítés és a normalizálás választéka napszemüveg: Ezek között az európai szabvány ISO 12312-1 és a szűrő után kategóriák 0-4, ahol 4 jelzi a legalacsonyabb fényáteresztő, így a legmagasabb UV pajzs.
Üveg szín: A gyártás módjától függően az üveg már színes pigmentekkel színezett a feldolgozás során, és a műanyag szemüveget csak később színezik. Figyelem: Nem minden üveg szín alkalmas minden célra. A sárga üvegek például kedvezőtlenek a forgalomban. Tájékozódjon a szokatlan tulajdonságokról mindennapi helyzetekben, például autóversenyeken vagy sportágakban.
Az anti-reflexiós üvegek fényvisszaverődések csökken, hogy javítsa Verspiegelungen a külső a szemüveglencse fényvédő, polarizációs használják a szűrés ki bizonyos könnyű komponensek a látható spektrumban.