Oakley

Oakley napszemüvegek

Oakley napszemüvegek jellemzői-Extravagáns design a trendek és a sportolók számára. Futurisztikus és jellegzetes-Az amerikai cég Oakley épített ki a szokatlan design a sport napszemüveg világszerte rajongótábora. A legnépszerűbb sportolók bemutatják a márka modelljeit a nagyobb sporteseményeken, de a filmsztárok is lelkesek az Oakley viselői számára. Mert még a mindennapi élet napszemüvegei is minden más, de biztosan nem 0/8/15. Oakley napszemüvegeket akarsz? Majd keresse meg többet a márkáról és rendelje meg online Oakley napszemüvegét a nézz.hu oldalon.oakley napszemüvegek

Oakley napszemüvegek – a garázsból a világhírig

A kezdetek Oakley-ig nyúlnak vissza 1975. Abban az időben James Jannard termelni kezdett a garázsban otthon egy szerény induló tőke, rendezi és kiegészítők BMX kerékpár. Az áttörés pár évvel később: a korai 80-as évek hoztak Oakley szemüveg a BMX sport a piacon, és bizonyos idő múlva szemüveg. A szemüvegek látványos megtervezése miatt a márka tudatossága gyorsan növekedett. Napjainkban a kiváló minőségű napszemüvegek a cég magja közé tartoznak, és a márka széles választékot kínál a sportruházat és a tartozékok terén.

Minőség, biztonság és tervezés – egy szóval Oakley napszemüvegek

1984-ben Jim Jannard alapítója, az első Oakley napszemüveg jött be a piacon. Azóta az Oakley az egyik legsikeresebb sportszemüveggyártó. Az Oakley híres futurisztikus designjáról és vállalati logójáról, amely a templomokban “O” -ként található. Az Oakley termékcsalád nagyon átfogó, és a vázformák és a színek tekintetében semmit sem hagy a fogyasztótól. A folyamatosan bővülő választék áll síszemüveg, snowboard szemüveg, Mr. napszemüveg, női napszemüveg és szemüveg keretek Oakley tartani úszás a sikerhez. Az Oakley napszemüvegeken kívül az Oakley márkanév alatt vényköteles szemüveget és ruházatot és kiegészítőket is forgalmaznak.

Életmód és sport napszemüveg – Mi a különbség?

Oldalunkon megtalálja az Oakley napszemüvegek széles választékát. Mivel a döntés gyakran nem könnyű. Választott a modell az alkalmazási terület döntő fontosságú: az sport napszemüveg márka rendkívül funkcionális, és a legtöbb egy futurisztikus design. Itt van egy biztonságos ülés minden mozgással az előtérben. Néha a szemüvegek és a szemüvegek alakja egyedi sportokhoz igazodik – például a BMX sportolás vagy a snowboardozás. Az Oakley életstílusú napszemüvegek szintén a sportos hagyományok közé tartoznak, de kevésbé funkcionálisak és a mindennapi viseletre tervezettek. Az innovatív részletek és a szokatlan üvegek színe az újonnan értelmezett klasszikus formákat tükrözi. Ők tökéletes védelmet nyújtanak a szemének, és ugyanakkor divatos szemfedők.

Az élsportolók az Oakley márkát választják

A Triple Tour de France győztes Greg LeMond és Lance Armstrong is bejelentette az Oakley szemüveget. Ma az Oakley számos jól ismert sportsztárt támogat különböző sportágakban. Rendkívül népszerű a versenyzésben a Racing Racing. Amellett, hogy a kerékpáros élsportolók bíznak szörfözés, wakeboard, golf, snowboard, a baseball és a motorsport az egyedülálló technológiák Oakley márka. Az extrém sportok mellett az Oakley napszemüvegei is elegáns kiegészítő a szabadidőhöz. A sportos szemüvegkeretek és a színes poharak divatos választékot kínálnak minden stílushoz. Rendelje meg most az Oakley napszemüvegét nálunk. Ha bármilyen kérdése van az Oakley napszemüvegével vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, forduljon hozzánk telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy küldjön kérdéseit e-mailben.

Milyen Oakley Lifestyle napszemüvegek jönnek?

Akár szögletes napszemüveg műanyag vagy modell filigrán fém keret a cseppek formájában: minden íz napszemüveg Oakley a helyes dolog. Mindegyik gyűjteménynek közös vázformája van, és napszemüveget különbözo színekben és üvegváltozatokban tartalmaz. oakley napszemüveg

Oakley napszemüvegek férfiaknak

Ha szögletes lencsékkel ellátott, műanyag vázas napszemüveget keres, fontolja meg a férfi modelleket a Holbrook kollekcióban. A hollywoodi hangulatú design az 1940-es és 1960-as évek klasszikus napszemüvegén alapul. Ugyanolyan feltűnő, de kerek szemüveggel a Stringer kollekció műanyagból készül. Különös hangsúlyt kap a szögletes Oakley Crossrange műanyag napszemüveg: cserélhető záróelemekkel és orrpárnákkal. Ezzel gyorsan átalakíthatja szemüvegét a mindennapi életből sportágakká. Fém a Crosshair Series: Ez a pilóta jellemzi áramló alakú, és a rendkívül erős és könnyű C5-fémötvözet. Egyébként a purisztikus négyszög alakú vezető is ugyanabból az anyagból áll. Olvassa el az összes Oakley férfi napszemüveget itt.

Oakley napszemüvegek nőknek

A legnépszerűbb Oakley női napszemüvegek közé tartoznak a Reverie, a Moonlighter és a Frogskins. Mindhárom klasszikus műanyag modell, négyzet alakú, de női lekerekített lencsékkel. A Reverie egy karcsú, elegáns sziluettje. A Moonlighter és a Frogskins a sokkal megkülönböztetőbb retro megjelenésükkel emlékeznek a nyolcvanas évek emlékeire. Talán inkább egy kerek Oakley napszemüveget szeretne? Akkor a legjobb, ha megnézzük a Latch gyűjteményt. Ha nincs használatban, egy klip mechanizmus tartja ezeket a poharakat biztonságosan a pólón. És ha egy téglalap alakú, wrap-around designt keres, a Fives Squared érdekelheti Önt. Itt találhat minden Oakley napszemüveget a nők számára.

Oakley napszemüvegek: high tech sok színben

Az Oakley napszemüvegek közé tartozik a kiváló minőségű lencsék. Számos üvegváltozat közül választhat. Áttekintést nyer az Oakley napszemüvegek előnyeiről és kiegészítő tulajdonságairól:

  • Többszemüveges üveg színek: A spektrum a klasszikus szürke, barna és zöld színektől a tükrözött modellekig terjed, amelyek szokatlan színekben csillognak, mint a Violet Iridium vagy a Red Iridium. Egyébként ez csak külső megjelenést érinti. A viselő számára az üveg normál színű, például szürke vagy zöld színben jelenik meg.
  • 100 százalékos UV-védelem: az Oakley Plutonite lencse anyaga minden Oakley napszemüvegen szabványos, és optimális védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.
  • Nagyfelbontású optika: Az Oakley HDO technológiával az objektumok pontosan az eredeti pozíciójukban és méretükben jelennek meg. Különösen a sportban ez a pontos vizuális benyomás előnyös. Mindegyik modell alapfelszereléssel rendelkezik ezzel a technológiával.
  • HD Polarizált: A polarizált lencsék hatékony védelmet nyújtanak a víz vagy a fényes felületek fényvisszaverései ellen. Az Oakley esetében a polarizáló szűrő egyetlen rétegből készül, ami élesebb vizuális benyomást nyújt.
  • PRIZM: Néhány Oakley lencséje PRIZM technológiával van felszerelve és speciális sportokhoz optimalizált. A fényspektrum egyes területeit kiszűrik, és tökéletes, nagy kontrasztú képet biztosítanak egy adott környezetben. Az egyik példa a PRIZM Road szemüveg, amelyet az Oakley különösen a kerékpárosok számára fejlesztett ki. Az olyan eszközökre vonatkozó információk, mint az ezüstözöttség, a polarizáció és a PRIZM, megtalálhatók az online áruház minden modelljének termékleírásában.

Oakley napszemüvegek – High Definition Optics

Az Oakley High Definition Optics® lehetővé teszi viselőjének, hogy tisztább és élesebb legyen. Ő is őszintebb, pontosabb nézetet ad neki. A “HDO®” egy sor szabadalmaztatott technológia, amely gyakorlatilag megszünteti a hagyományos lencsék általános gyengeségeit, például a torzítást vagy az alacsony tisztaságot. Ezenkívül a HDO® felülmúlhatatlan ütközésvédelmet és UV-szűrést kínál. Az Oakley Plutonite® üveganyag a teljes UV sugárzás 100% -át szűrte. A kompromisszumok nélküli ütésvédelem védi a sportolót nagy tömegektől és sebességektől. Az Oakley napszemüvegekkel és sportszemükkel minden helyzetben problémamentes kilátás nyílik. Az Oakley kifejlesztette a HDO®-ot, hogy megfeleljen a világ legjobb sportolók iránti eltörléseinek. Ezek az Oakley lencse extrém kontúrokra támaszkodnak, amelyek nagyobb védelmet nyújtanak a tükröződés, az UV, a szél és a hatás ellen. A világ legjobb sportolók egyetértenek abban, hogy az Oakley világelső az optikai technológiában. A sportszakemberek az Oakley napszemüveg és sportszemüveg felülmúlhatatlan tisztaságára, kényelmére és védelmére támaszkodnak.

Oakley napszemüvegek a nézz.hu oldalán

Az Ön előnye egy szempillantás alatt. Akár sport napszemüveg, akár stílusos modell a mindennapi életben: Nálunk megtalálja az olcsó Oakley napszemüveget széles választékban. A kívánt modellt a kényelmes online szerelésnek köszönheti. Feltölthet egy meglévő fotót vagy gyorsan készíthet egy selfie-t okostelefonjával. De a legjobb használni a webkamerát. Még 3D-s benyomást kelt arról, hogyan működik egy adott modell. Ezután megfordulhat, és a napszemüvegek gyakorlatilag a képernyőn mozoghatnak. Rendelje meg Oakley napszemüvegét kényelmesen és kényelmesen a nézz.hu-n keresztül.