Folyamatosan viselhető kontaktlencsék

Folyamatosan viselhető kontaktlencsék

A folyamatosan viselhető kontaktlencsék, vagyis éjjel nappali viselésű kontaktlencsék köre. A kontaktlencse viselője ismeri a problémát-csak egy kicsit pihenni akar, és egy kis napsütést szeretne, már tiltakozik a szemével. folyamatosan viselhető kontaktlencsékMég ha rövid ideig elaludtál, pirosság van, és kellemetlenül száraz érzeted van. Hosszabb ideig tartó pihenőidő – például egy hosszú nap után egy napról a másikra elfelejtette elhagyni a kontaktlencsét – növeli az irritáció és a fertőzés kockázatát a szeméhez. A megoldás-az új nappali és éjszakai lencse könnyen viselhető éjjel-nappal és a szeme egészségének megtartásával.

A kontaktlencsék rövid története

A történelem a kontaktlencse vezethető vissza, hogy a 16. században: Már 1580-ban Leonardo da Vinci lebegett az ő „Codex Atlanticus” jogot, hogy helyes a gyenge látás azt jelenti, vízzel töltött üvegedénybe közvetlenül a szem. Az 1880-as években kifejlesztett, innovatív orvosi üveg tálak, hogy használták közvetlenül a szemre. Azonban voltak nehéz, ormótlan és olyan nagy, hogy fedezi az egész szemet. Lehet viselni a korrekció kagyló, legfeljebb néhány órát egy nap. 1939-től, kontaktlencséket készült akril üveg, amely jelentősen csökkent a mérete és súlya a lencsék. Az áttörést a kontaktlencse kezdődött a találmány a hidrogél 1959 De mégis, az anyag nagyon törékeny, és nagyon érzékeny a használatra, vagyis aligha alkalmas a mindennapi használatra. 1975-től mindig jobb fejlesztések a kontaktlencse jelent meg a piacon.

Folyamatosan viselhető kontaktlencsék-A szemüvegek kényelmes alternatívái

Korlátlan látómező és a refrakciós hiba láthatatlan korrekciója esetén biztosítja a kontaktlencséket. A nézz.hu-n különböző kontaktlencse-típusokat vásárolhat online olcsó. Mielőtt a kontaktlencsékről döntene, konzultáljon szemésszel vagy optikussal. Ez egyéni tanácsot ad a kontaktlencsék viseléséről és meghatározza a korrekciós értékeket. A kontaktlencse-üzletünkben széles választékban találjuk a napi, heti és havi lencse széles választékát különböző formatervezési mintákban és jól ismert márkakészlettel. Még asztigmatizmus, akkor igénybe a kontaktlencse: Visszük üzletünkben tórikus kontaktlencsék az asztigmatizmus korrigálására (asztigmia). A korrekció a távollátás és a távollátás kínálunk multifokális kontaktlencse, amely kiegyenlített a progresszív lencsék, hogy megfeleljen a különböző igényeket, és lehetővé teszik a tiszta képet minden területen.

Folyamatosan viselhető kontaktlencsék-éjjel nappali viselhetőek

A nappali és éjszakai lencse napi és éjjel nappali kontaktlencsék, amelyek éjjel és nappal viseltek. Ez tette lehetővé az egyedi szilikon-hidrogél: A fejlődés néhány évvel ezelőtt, egy új generációs kontaktlencse, hogy kapsz nem csak összehasonlíthatatlanul kényelmes viselet még a tendencia, hogy száraz szem, hanem az időtartamát rajta puha heti vagy havi lencsék lehetővé teszik alakult ki. Az innovatív anyag 98% -kal nagyobb mértékben szállítja a szaruhártyát, mint a hagyományos lencsék. Alacsony víztartalmának köszönhetően megakadályozza a szem kiszáradását, míg a további nedvesítőszerek megőrzik a természetes könnyfilmet. Ez az integrált nedvességtartalom frissen tartja a szemét alvás közben. Természetesen a nappali és éjszakai lencse csak a nap folyamán viselhető, és este kerül ki. A lencséket ezután a szokásos módon tisztítsák meg, és tárolják egy éjszakán át egy tartályban. Másnap használhatja őket a szokásos módon a szemében.

Kik számára alkalmas nappali és éjszakai lencse?

Munkaváltáskor vagy ünnepnapokon a nappali és éjszakai lencse praktikus alternatívát jelent a hagyományos lencsék számára. Elvben bárki viselhet. Azonban kérdezze meg a szemészeti szakembereit, mielőtt viselne valamit, hogy megakadályozza a lencsék tartós viselését. A száraz és / vagy különösen érzékeny szemekkel rendelkező emberek nem tudják elviselni a nappali és éjszakai lencséket. És még akkor is, ha nem tapasztál semmilyen problémát a viselés közben, akkor rendszeresen keresse fel a szemész szakorvost. A nappali és éjszakai lencse növelheti a kötőhártya-gyulladás vagy szemirritáció kockázatát a hosszú viselési idő miatt. Általában a kontaktlencséket mindig a látszerésznek vagy a szemésznek kell beállítania.folyamatosan viselhető kontaktlencse

Maximális kényelem, minimális erőfeszítés – állandó kontaktlencsék előnyei

 • Kiterjesztett viselési idő
 • Több rugalmasság
 • Kevesebb tisztítási erőfeszítés
 • Közvetlen tiszta nézet

A maximális hordási idő a hagyományos kontaktlencsék között 10 és 14 óra – a meghosszabbított vemhesség éjszakai viselet elérni elképzelhetetlen rugalmasságot: Hosszú ki, spontán alvó vagy rövid szünetek már nem jelent problémát. Teljesen mélyre tudsz merülni az életben anélkül, hogy sok tervet terveznél. Még szakemberek, akik fel kellett adnia a kényelmes lencsék eddigi biztonságosan meg lehessen közelíteni: hosszú rétegek hívás, mint az egészségügy szokásos súlyosbította volna a kontaktlencse viselése, ez elég egyszerű a praktikus nappali és éjszakai objektívek. Ezen kívül mindenki más előnyeit is élvezhetik a gyakorlati lencsék persze: a Nincs költséges tisztítási eljárások egyre nincs fogantyú szemüveg már rögtön kezd világos – ha azt akarjuk, hogy nélküle? Fontos: A nappali és éjszakai lencsék megvásárlása előtt konzultáljon szemész vagy optikusával: Ezzel ellenőrizheti, hogy a szeme folyamatosan kopott-e. Különösen nagyon száraz vagy érzékeny szemek esetén az éjszakai szállást csak korlátozott mértékben lehet ajánlani. Szintén rendszeres megfigyelés szükséges a szemed tartós egészségének biztosításához. Részletes tanácsokat talál partnereink optikánál vagy partnereinken keresztül.

Folyamosan viselhető kontaktlencsék ápolása-kiegészítők

Kemény és lágy kontaktlencsék igényelnek egyedi és különleges ellátás és meg kell tisztítani a megfelelő higiéniai termékeket, mert lerakódás gyorsan másként. Tehát a szemed egészséges maradjon, egy alapos tisztítás a kontaktlencsék elengedhetetlen. Miután minden rajta, akkor meg kell tisztítani őket egy alkalmas ápolószer, majd öblítsük le sós a lencséket. mindig a kontaktlencse kontaktlencse esetében friss tárolási megoldás. A nézz.hu oldalán meg lehet vásárolni a kontaktlencse-ápoló termékek. Rendelje meg lehetőleg együtt a lencséket.

Jótállás és garancia kontaktlencsék estében

A kontaktlencsék estén nálunk megtalálja a kiváló minőségű márka kontaktlencsét. Kérjük, megérti, hogy csak akkor tudjuk visszavenni használt kontaktlencsék eredeti, bontatlan csomagolásban. Ha kérdése van a rendet a hozzáértő és barátságos személyzet ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére állnak. Kontaktlencse ma- Ezek kontaktlencsék megtalálja az interneten
Ma, a kontaktlencse a legnépszerűbb korrekciók rövidlátás, távollátás és öregkori. A világ folyamatosan kutatja a még jobb és még elfogadható anyagok. Megvan a választás a kemény és a lágy lencsék. A mérettartó kemény kontaktlencsék általában kisebbek, mint a lágy lencsék; átmérője körülbelül 8 mm és 10 mm. Lebegnek a könnyfilm a szem, és lehetővé teszi a jó oxigénellátás. Ez azt is biztosítja a tartósságot: Merev kontaktlencsék több éven keresztül jó ellátás és a kezelés kopott. Általában a használat után pár lencse körülbelül 18-24 hónap. Azonban a kemény kontaktlencsék kell pontosan beállítható kontaktlencse specialista a szemét.

Lágy kontaktlencsék valamivel nagyobb, és általában van egy átmérője mintegy 14 és 15 mm. Ezek közé tartozik a rendkívül rugalmas anyagból, amely legfeljebb 75 tömeg% folyékony. Kemény kontaktlencse gyakran idő kell, lágy lencsék azonban kitűnnek jobb spontán kényelmet. Ők óvatosan a szaruhártya és jelentenek az alacsony veszteség kockázatát. Lágy kontaktlencsék, azonban nem olyan tartós, mint a merev és ki kell cserélni gyakran. Az online boltunkban megtalálja a lágy kontaktlencsét különböző hosszúságú ideig viselt. Folyamatosan vannak heti vagy havi lencsék.

Ha azt szeretnénk, hogy a kontaktlencse viselése csak bizonyos alkalmakkor – például, hogy menjen ki, vagy sportolás – Napi lencsék jó választás, mert akkor dobja ki őket, miután egy fárasztó. Ezen felül, akkor megrendelheti online és tórikus kontaktlencsék üzletünkben. Ezek a speciális lencsék kompenzálására asztigmatizmus asztigmia. Ha ez a látászavar jelen van veled, látod a környezet torz és homályos. Általános szabály, hogy az asztigmatizmus, rövidlátás vagy távollátás egyszerre előtt, így tórikus kontaktlencsék dioptriás lencséket ideálisak kijavítani ezeket a fénytörési hibák. Sok ember jön – körülbelül 40 évesen – a kor távollátás hozzá. Ez az a helyzet veled, akkor vegye progresszív lencsék is viselnek multifokális kontaktlencsét. Ezek multifokális lencsék lehetővé teszik korlátlan látást minden tartományban. Rendelkezésre állnak a lágy változata, valamint a tórikus kontaktlencsék széles választéka.

Ajánlatunk az Ön számára

Nappali és éjszakai lencsék ről valamennyi fontosabb termelő, a választékot oldalunkon megtalálja változatot a havi vagy a heti változás ritmusát: Teljes 30 nap és éjszaka kísérő Air Optix Night & Day Aqua, Biofinity és Pure Vision és PureVision 2HD. A heti lencse területén az ügyfelek inkább az Acuvue Oasys-ot preferálják. Még azok is, akik asztigmatizmusból vagy presbiopiából szenvednek, megtalálják a tórikus vagy többfokozatú változatokat, a megfelelő lencse a non-stop viseléshez. A szokásos módon, a kontaktlencsék vásárlásakor is élvezheti a kényelmetlen vásárlási élmény minden előnyét. Ezt figyelembe kell venni az első napokban. Ha a szemüveg a kontaktlencsék, időbe telik, hogy megszokja az új helyzetet. Az első fellépő különösen kemény lencsék is okozhat egy idegen test érzés a szemben. de egy idő után nem kell érezni a lencséket. Kezdetben a lencsék behelyezése és eltávolítása nehéz lehet. Tartson türelemmel, és kövesse az orvos által adott utasításokat vagy a kontaktlencse-beállítót. Néhány hét múlva a roham rutinszerű lesz. Ha az idegen test érzékelése nem megy el, ellenőrizze a kontaktlencsék illeszkedését és állapotát. Lehet, hogy rosszul helyezte be a kontaktlencséket (lágy lencsék), vagy megfordította a jobb és a bal oldali lencséket. A szennyeződés vagy a károsodás is felelős a kellemetlen viselési érzésért. Kinálatunk

 • Nagy választék márkájú lencsék és megfelelő ápoló termékek
 • Logisztikai Partnereink kiváló szolgáltatásai
 • 30 napos pénz visszafizetési garancia

Folyamatos hordású kontaktlencsék megrendelése

Az internet kényelmesebbé teszi az életet – még akkor is, ha kontaktlencséket vásárolnak, mert a megrendelést közvetlenül az otthonába szállítjuk. Oldalunkon keresztül különböző beszállítóktól lágy kontaktlencséket talál. Mindenre szüksége van a kontaktlencse-beállítótól kapott korrekciós értékekhez. Írja be ezeket a megadott mezőkbe és kattintson a “Rendelés” gombra. Néhány nap múlva a lencse az erejében megérkezik. Mivel a kontaktlencsék orvosi termékek, elengedhetetlen, hogy megrendelés előtt konzultáljon szemész vagy optikusokat. Csak ez tudja meghatározni a helyes értékeket, és tanácsot adhat a különböző termékekre és a megfelelő ápolótermékre vonatkozóan. Előzetesen tájékoztathatja partnereinket az Alcon-ról is, aki sok kérdést válaszol “a kontaktlencsék viseléséről és a megfelelő karbantartásról”. Rendelje a kontaktlencséket a oldalunkon keresztül kényelmesen otthonról mindössze pár kattintással. A kontaktlencsék rendelési eljárása a lehető legegyszerűbb. Egyszerűen válassza ki a kívánt kontaktlencse-típust online boltunkban. Határozza meg a csomagolás méretét egy kattintással. Ha nagyobb csomagolóegységet választ, ez általában olcsóbb, mint egy kisebb csomagoló egység. Ezután egyszerűen adja meg a kontaktlencse értékeit. Amennyiben kérdései vannak, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy e-mailben. A képzett csapat szívesen segít bármilyen vizuális segédeszközzel és online vásárlással kapcsolatos kérdésben.

A kontaktlencsék online rendelési folyamata

 • Válasszon kontaktlencséket
 • Határozza meg a csomagolás méretét
 • Adja meg a kontaktlencse-értékeket
 • Adjon hozzá megfelelő ápoló termékeket a bevásárlókosárhoz és töltse ki a rendelési folyamatot