Polarizált napszemüvegek

Polarizált napszemüvegek

Polarizált napszemüveggel  – erős a tükröződés és az UV védelem ellen.
Amikor a napsugarak a fényvisszaverő felületeken törnek, a napszemüvegek hagyományos üvegfestéssel nem képesek optimálisan csökkenteni a bosszantó tükröződést. A megoldás – a polarizált lencsékkel ellátott napszemüveg, amely elnyeli a tükröződő tükröződést, és csak az információs fényt továbbítja a szemnek.

polarizált napszemüveg

Polarizált napszemüvegek előnyei

Ön is nagyobb biztonságot szeretne vezetés közben és kényelmesebb napfényes megtekintést? Ezután rendelje meg nálunk a polarizált napszemüvegét – jó áron és sok szolgáltatási előny mellett. Akár modern vagy időtlen, akár elegáns vagy sportos: A széles körű polarizált napszemüveg biztosan megtalálja a megfelelő napszemüveg a stílusban. Fedezze fel a következő szolgáltatási előnyöket, amelyek még naprakészebbé teszik a napszemüveg online vásárlását Böngésszen online az új kedvenc szemüvegeire, és választhat az egyszerű férfi és női keretek között, a szemüvegek formáit és színeit. Akár kerek vagy szögletes, Cat-Eye-vagy Aviator: minden ami az online áruházban található, mindössze néhány kattintással a megfelelő polarizált napszemüveg. Nem biztos abban, hogy a modell a tiéd? Gyorsan keresse fel virtuális felszerelésünket! Csak tölts fel egy fotót magadról vagy használd a webkamerádat, és próbáld ki a szemüveget közvetlenül a 3D-ben.

Kiknek ajánljuk a polarizált napszemüvegeket?

Polarizált napszemüvegek elérhetőek a nézz.hu online webáruházán keresztül.
Drivers tisztában vannak a probléma valószínűleg a napfényben a nedves úton, amit annyira elvakította, hogy látható, szinte semmi. A síelők, a pilóták és a vízi sportolók is erősen homályos szemmel szenvednek a napfénytől. A napszemüvegek megkönnyebbülnek, de nem csökkenthetik a fémfelületek, a víz vagy a hó csillogását. Egy új technika reményt ígér: a polarizációs szűrőt. A polarizált napszemüvegek jelentősen csökkentik a káprázást, így nyugodt szemet és nagyobb biztonságot biztosítanak vezetés közben vagy szabadtéri sportágakban. Alapvetően mindenkinek előnyei vannak a napszemüvegekből, polarizáló szűrővel, amely kívül marad. Mert a káprázatos felület mindig és mindenütt. Különösen fontos polarizált napszemüveg, de autó- és motorkerékpárosok számára. Keresztül a vakító csuromvizes közúti balesetek számtalan már megtörtént, mert a sofőr látta keveset vagy semmit sem. A polarizált napszemüveg viselése segít elkerülni a baleset okát. A síelők, a pilóták és a vízi sportok kedvelői is élvezik az új technológiát. Jó kilátásokra is támaszkodnak, de a napsugárzásnak újra és újra ki vannak téve.

Polarizált napszemüvegek minden körülményhez

Akár nedves úton, vízben, hóban vagy jégben: Ha a fényes napsütés sima felületekre hat, akkor is nagyon jó napszemüveg kellemetlen káprázást okozhat a szemen. Az integrált polarizáló szűrővel ellátott szemüveglencsék biztosítják a nyugodt látást – természetesen a látás is. Ennek megfelelően ez a speciális szűrőfunkció különösen előnyös a kültéri sportolók számára. Különösen a horgászok részesülnek polarizáló szemüvegekből. Náluk tiszta képet kap az egyébként zavaró, visszaverődő vízfelületen, és jobban megőrzi a halakat és a halászhálót a szemen. A téli sportok kedvelői polarizált lencséket is használnak a tükröződés ellen, bár a hófödte lejtőkön. Gyors leereszkedéssel nem veszítik el perspektívájukat, és a dudorok nem meglepőek. Szintén előnyös a polarizációs szűrő funkció autósok és minden évszakban: még burkolt utak felületi textúra, hogy amikor napsugárzás eső vagy havazás ideális bosszantó tükröződés. Az integrált polarizátor hatása a lencsére mutatja a három részből álló képet: a fényreflexek jelentősen csökkentek a hagyományos napszemüvegekhez képest, 85 százalékos színárnyalatban. Ráadásul a polarizáló szemüvegén keresztül a környezet színei egyértelműen gazdagok és gazdagok. polarizált napszemüveg női-férfi

A polarizált napszemüvegek működése

A fény polarizálatlan: Azaz, sugároz minden irányban általában – az elektromágneses rezgések a fény a különböző hosszúságú és véletlenszerűen elosztott. Ha sima és fényvisszaverő felületet talál, akkor polarizálódik, vagyis egy bizonyos irányba irányul. Ez a koncentrált fény biztosítja a kellemetlen káprázást. A polarizáció semlegesítésére a polarizált napszemüvegek speciális szűrőt kapnak. Ez szintkristályokat tartalmaz. A szemüveg fénye ezért blokkolva van. A “normális”, azaz vízszintesen érkező fénysugarak lehetővé teszik a szűrő átjutását. Így a szűrő nemcsak megakadályozza a káprázást, hanem különösen nagy kontrasztú látást is lehetővé tesz.

A leírt hatás egy vékony polarizálófilm, amely a korrekciós üveg és a műanyag réteg közé van beillesztve. Ennek a polarizátornak a jellege blokkolja a vízszintes megvilágítást, amely akkor következik be, ha a fénysávok nedves utakon vagy vízfelszíneken csapnak ki. Az információs fényt azonban közvetlenül a szemnek továbbítják. Ez a funkcionális interakció nemcsak nyugodt látást biztosít, hanem a kontraszt és a színérzékelés is jelentősen nagyobb, mint a hagyományos napszemüvegek, amelyek csak a környezetet sötétednek. Megrendeléskor egy szemüveget polarizációs lencsék kap amellett, hogy a különleges rendszer csökkentésére tükröződést és a tükröződést hatások lehetőségét az egyéni látás jelzik időben. A szemüveghez nem kell vállak -klip-vagy hasonló. Így van két funkció egy szemüveget: Kapsz által amellett, hogy a funkció egy pár szemüveg polarizációs szűrőkkel integrált optimális látási keresztül a meggyökeresedett látást.

Hogyan rendelhetek napszemüveget polarizált lencsékkel?

Csak válassza ki a kívánt modellt a nézz.hu modellekből vagy a márkás üvegekből, és adja hozzá a polarizációs funkciót a pontüveg színezése / festése alatt. Számos márkájú szemüveg már polarizáló lencsével van felszerelve. Ha további kérdései vannak, írjon nekünk e-mailt, vagy telefonon forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Csak néhány kattintás rendeléshez

A napszemüveg polarizált lencsékkel könnyen megrendelni az oldalon keresztül, kívánt modellt szemüveg vagy válassza ki a tervező szemüveget, add az „üveg színezés -polarizációs lencsék” polarizáció funkciót, és adja meg az egyéni látás, ha szükséges. A polarizált lencsék 85% -os színárnyalattal rendelhetők a zöld, szürke és barna színekben. Igen, nálunk most rendelhetek minden polarizáló szűrőt. Egyszerűen válassza ki a kategóriát „napszemüveget recept” a kedvenc modellje, és válassza ki a megrendelési folyamat „polarizált szemüveget” és adja meg a korrekciós értékeket. Nem ismered az aktuális értékeidet? A területünkön működő optikusainkkal ingyenes szemvizsgálatot végezhet. Egy kis tipp: minden napszemüveg vényköteles, polarizáló szűrőt is rendelhet. Ezek a szemüvegek tükröződésmentesek, edzettek és 100% UV-védelmet nyújtanak. Egyszerűen válassza ki a polarizált lencséket, mint kiegészítést a megrendelési folyamat során, és adja meg vizuális értékeit.