Ray-Ban

Ray-Ban napszemüvegek

Vásároljon Ray-Ban napszemüvegeket a világ vezető napszemüveg gyártójától. Ray-Ban napszemüvegek védi a szemet nem csak az erős napsugárzástól, ők is tükrözik egy adott életmód a viselője vagy hordozóval ellenállni. A kultusz modellek már sokan hordják stílusú ikonok és megmondja a történet a világ első számú napszemüveg gyártó. Bárki, aki a Ray-Ban márkát választja, elkényeztetett a választásért. Ray-Ban napszemüvegekA legjobb minőségű és vonzó design elemek megtalálhatók minden modell a Ray-Ban Aviator RB3025 a Ray-Ban Wayfarer RB2140 Ray-Ban RB3016 Clubmaster és Ray-Ban RB4165 Justin a Ray-Ban RB4171 Erika. Ők a Ray-Ban legnépszerűbb napszemüvegei is. Ezek a modellek jelentik a időtlenség, amelyre a szemüveg specialista évtizedek óta ismertek. Olyan trendbiztos napszemüveget keres, amely évekig is modern lesz. Egy pár üveg, abszolút kultusz státusszal? A legjobb védelem a szemeidre, lenyűgöző kivitelben? Akkor a megfelelő Ray-Ban napszemüvegek szolgálnak! A kultikus márka több mint 80 éve kínál csúcsminőségű napszemüveget, mindig a leginnovatívabb igényeket kielégítve. Így a divat megfelel a funkciónak, és egy eredetileg pusztán praktikus eszköz válik legendás kultusz tartozékká.

Ray-Ban története

Mára a Ray-Ban kult státusszá nőtte ki magát. “Aviator”: A Ray-Ban napszemüveg, ami elkezdte az egészet
A történelem Ray-Ban napszemüvegek kezdődött a 1920-as években, amikor a technológiai fejlődés, ami miatt repülőgépek tudott repülni magasabbra. A Ray-Ban napszemüvegek valódi úttörők a stílus szempontjából. De tudtad, hogy Ray-Ban valójában az első napszemüveget viselte? Mivel az 1920-as években, a pilóták az amerikai hadsereg kifogásolt nap vakító fény a saját fúvókák, a hadsereg megbízásából az orvosi Bausch & Lomb (akkor anyavállalata Ray-Ban), annak érdekében, hogy készítsen pilóta szemüveg. Felszívja az ég intenzív kékjét és az ultraibolya sugárzást, meg kell szabadítani a pilóták émelygését és fejfájásukat. Így a legendás pilóta szemüveg sokkal több, mint egy divatos kiegészítő: a kutatás eredménye szerint a Bausch & Lomb volt az első pilóta napszemüveg: Ray Ban Aviator Mint úttörő idejét, a márka meglepett minket ma innovatív szemüveg a legigényesebb.Azonban a járatok a pilóták problémákat okozott: Az expozíció az intenzív napsugárzás és tükröződés az ezáltal okozott provokált köztük hányinger és fejfájás. Ahhoz, hogy megőrizze a pilóták a jövőben attól, hogy megbízást John MacCready – volt altábornagy, a US Air Force – a cég a Bausch & Lomb, hogy dolgozzon napszemüveget, hogy optimálisan kell igényeihez igazított a pilóták. A gyártó az orvosi optikai eszközök emelkedett a kihívást, és be 1936-ban a prototípus „tükröződésmentes” előtt. A következő évben, a továbbfejlesztett változata a napszemüveg Ray-Ban leányvállalata, a Bausch & Lomb, szabadalmaztatás alatt. A Ray-Ban aviator napszemüvegei születtek. A név a fiatal márka azonnal program: ez abból a célból, hogy a szemüveg, azaz a nap sugarait, és az UV sugárzást hatékonyan blokkolja. Azonban nem tarthat egyetlen kultikus szemüveget. 1952-ben, majd Wayfarer – az első napszemüveg Ray-Ban műanyag változata, amely gyorsan bestseller lett. 1980 klasszikus film „Blues Brothers” tört még évtizedekkel később egy megújult boom. És ez egy olyan jelenség, amely megtalálható többször hosszú története a cég: stílus, amely meghaladja idő, és jelenleg újra. Korán felfedezték színészek és más közéleti Ray-Ban napszemüvegek maguknak. Emellett a szemüvegek számos filmben és sorozatban megjelentek. A legjobb feltételeket a kultuszvá váláshoz. Ma is sok híresség, mint Brad Pitt, Tom Cruise vagy Bradley Cooper látható rendszeresen a Ray-Ban keret az orrát.ray-ban napszemüveg

Ray-Ban napszemüvegek jellemzői- minőség és innováció

Esztétikai részletek és harmonikus formákat egyesíti a legjobb minőségű anyagok és a kivitelezés pontosságát. Mindig a magas minőségű lencsék már fontos sikertényező a Ray-Ban napszemüvegek. Tovább technikai kifinomultság elmúlt napokban: Ray-Ban tech változatai szénszálas. Könnyű, stabil, rugalmas és rendkívül tartós. A szénszálas sorozat két változatban kínálja a legmagasabb objektívtechnológiát a piacon. „P 3Plus” és „P 3” lencsék üvegből vagy műanyagból, számos előnyt nyújtanak a szemet. Ahhoz, hogy a viselője, vagy a viselő többet lát a világ, mert a ojtott nem fényvisszaverő bevonattal polarizált lencsék csökkentik a tükröződést. Azt is kínálnak 100 százalékos UV védelmet és ütésálló, víz és olajtaszító bevonat. Még nem polarizált változat a műanyag vagy üveg állnak napszemüveg Ray-Ban: a legendás „G-15” – és a „B-15” -Tükrös napszemüvegek. Ray-Ban napszemüvegek – státusz szimbólum és a csillagok kedvence
A Ray-Ban napszemüveget jelent. Kreatív, divatos és kozmopolita, a Ray-Ban napszemüveg gyűjteményei minden korosztályt, férfiakat és nőket egyaránt inspirálnak. Alig egy hollywoodi csillagot lehet fényképezni szeretett napszemüvege nélkül az oldalán világhírű betűkkel. Tom Cruise a pilóta szemüveg akár Leonardo DiCaprio és Kate hercegnő vele szeretett Wayfarer Ray-Ban állandó vendége a hírességek.

A Ray-Ban klasszikus napszemüvegek – Mi teszi őket különlegessé?

Nálunk megismerheti a Ray-Ban napszemüvegek teljes skáláját, az ikonikus aviator szemüvegektől a klubmesterek hűvöséig. Add hozzá azokat a friss színkombinációkat, olyan sziluetteket és stílusokat, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Természetesen megtalálja a legfrissebb gyűjteményeket is, mint a Ray Ban Blaze vagy a Ray Ban Ja-Jo. Tudni akarod, melyik Ray-Ban illik hozzád? Ezután olvassa el és megtudjon mindent a típus-tanácsadásról:
A több mint 75 éves sikertörténet a Ray-Ban számos kultikus modellek piacra vinni. Ezek a következő modellek:

 • Aviator RB3025: A Aviator rendelkezik könnycsepp alakú szemüveg és egy fém keret. Klasszikus modell rendelkezik a „G-15” – -Glastönung felszerelt vagy „B-15”, amelyeket az jellemez, fényáteresztő 15 százalék, és már használt korai modellek a pilóták számára. Közben van a Ray-Ban napszemüveg különböző lencse árnyalatokat. Különösen a nők számára létezik az Aviator kis gyűjteménye
 • Wayfarer RB2140: Az eredeti egy műanyag keret egy enyhe előredőlés, amely az úgynevezett „látásmezőbe tilt”. A lejtőn egy kicsit több napfény felülről belép a látómezőben. A jellemző ez a Ray-Ban napszemüvegek modell magában foglalja a széles heveder, inkább négyzet poharak és az ezüst szegecsek. Az eredeti Wayfarer a tökéletes szemüveg a stílusos retro megjelenésért
 • New Wayfarer RB2132: A szemüveg az új verzió valamivel kisebb, és a megfogalmazás teljes valamivel könnyebb, mint az eredeti. Szintén a tipikus dőlésről lemondott az Új Útközben. Azonban a jellemző ezüst szegecseket is itt találjuk. Összességében a klasszikus új kiadása egy kissé modern design jellemzi, anélkül, hogy elvesztené a tipikus varázsát.
 • Clubmaster RB3016: A csíkos keret két részből áll. A felső rész műanyagból készült, és emlékeztet a Wayfarerre, beleértve az ezüstcsapokat is. Az alsó rész fém. A kombináció mindkét változat legjobbjait ötvözi.
 • Eközben a tipikus klubmester stílusát egy másik sunglass klasszikusra is áthelyezték Ray-Ban: a Round Metal.

Stílustanácsadás Ray-Ban napszemüvegek terén

Az ideális Ray Ban napszemüveg megtalálása nem mindig könnyű, különösen a divatos stílusok közül választhat. Annak érdekében, hogy ne veszítsd el a perspektívát, összeállítottunk néhány tippet. Hogyan találhatod meg az ideális alakot az arca formájához? És hogy még jobb benyomást keltsen, próbálja ki virtuális szemüvegünket! Csak tölts fel egy fotót vagy használjon egy webkamerát, és csodálatos előnézetet adunk arra, amit az új napszemüvegek hogy állnak Önnek. ray-ban aviator

Milyen szemüveg illik ovális alakú archoz?

Ovális arc: Aviator, Wayfarer és Co.
Az arcod sokkal hosszabb, mint széles, szimmetrikus arányú? Vajon az arca kimondott, míg a homlok és az áll meglehetősen fenntartva? Akkor ovális arcod van.

Gratulálok, megötötte a főnyereményt. A négyszögletes vagy kerek, nagy vagy kicsi, ovális arcú, alapvetően bármilyen formatervezést visel.

Milyen szemüveg illik a kerek alakú archoz?

Kerek arc: új Wayfarer vagy Clubmaster
Ha egyenletesen puha arcvonása van, az arc és a homlok ugyanolyan szélességű, és a játék nem különösebben kiemelkedik, akkor kerek arcod van.

A megfelelő szemüveggel több arculatot adhat az arcodnak. Válasszon olyan szögletes modelleket, mint az új Wayfarer, amely egyensúlyba hozza az arcát.

Milyen szemüveg illik a szív alakú archoz?

Szív alakú: kerek fém vagy RB
A széles homloka, a kiemelkedő arccsontja és a hegyes állata a szív alakú arc lényeges jellemzője, amely a női név ellenére nem ritka a férfiakban. Mivel a homloka eléggé hangsúlyos, a kerek vagy ovális formák kellemes kiegészítést jelentenek. Megnyomják a szögletes arccsontokat, és harmonikus átmenetet képeznek a homloktól az álláig.

Milyen szemüveg illik a szögletes alakú archoz?

Szögletes: Justin, Macskák vagy Erika
Ha az arca nagyjából egyenletes alakú és az állát kiemelkedő, akkor ez a formája. Különösen a nők lágy formákat idéznek elő az arcán. A kerek vagy ovális üvegek, mint a Macskák vagy a Ray Ban Erika, a legjobbak ehhez. A férfiak számára lehet, hogy kicsit szélek – Ray Ban Justin a napszemüveged!

Hogyan ismerem fel a valódi Ray-Ban napszemüveget?

Szeretne vásárolni Ray-Ban napszemüveget, és tudja, hogyan lehet megkülönböztetni egy eredeti hamis? Van néhány megkülönböztető jellemző, amelyek a valódi Ray-Bans-t jellemzik:

 • Újabb modellek: A bal oldali lencsén az “RB” betűk vannak feltüntetve. Ezenkívül a szemüveg tipikus márkájú betűkkel rendelkezik a jobb oldali lencsének bal felső sarkában. A márkanév a két lencse és az “Made in Italy” eredetmegjelölés mellett a jobb templomban is szerepel. A modell neve és száma a bal oldali konzol belsejében található.
 • Régebbi modellek: A “BL” betűk mindegyik objektívre és a szemlencse dombornyomásra vannak feltűntetve. A Ray-Ban márkaneve a jobb oldali lencsének bal felső sarkában olvasható. A lencsék között a szöveg „B & L Ray-Ban USA” látható az idősebb napszemüveg Ray-Ban. A bal oldali templomban a “B & L” helyett a “Bausch und Lomb” felirat olvasható. A jobb oldalon a megfelelő modellszám található.

Ha megrendeli a Ray-Ban napszemüvegét a nézz.hu oldalán keresztül, megy egyébként a biztonságos és jó társaság – amely a stílus ikonok több évtizedes nevezetesen.

Ray-Ban napszemüvegét szerezze be nálunk olcsón

Ha olcsó Ray-Ban napszemüveget szeretne vásárolni, akkor a Brille24.de-nél is igaza van. Meg fogja találni nem csak a sokféle különböző modellek az ikonikus márka, akkor is részesülnek számos előnye van: használni, hogy az online szerelvény megvásárlása előtt egy első benyomás a poharak és még sok különböző modellek rövid idő alatt szinte hogy megpróbálja tovább. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja és feltölt egy fotót magadról. Élvezze ezeket az előnyöket a Ray-Ban napszemüveg megrendelésekor is a nézz.hu online áruházban:

 • 14 napos pénzvisszafizetési garancia minden napszemüvegre és egyéb árura
 • A márkás üvegek ingyenes szállítása az EU-n belül, valamint a
 • Magyarországon belüli szabad visszatérés.
 • Öt fizetési mód közül választhat, beleértve a vásárlást is
 • Biztonságos és gyors szállítás a nézz.hu logisztikai partnereivel.

Természetesen nemcsak Ray-Ban napszemüvegeket vásárolhat meg tőlünk, hanem számos márkájú vényköteles szemüveget is. Ha kérdése van a szemüveg Ray-Ban, vagy rendelésre, telefonon, faxon ügyfélszolgálati, küldje el kérését e-mailben, vagy használja a Brille24.de élő chat.

Ray-Ban napszemüveg online vásárlása

Az egyéniség minden – ezért kínálunk Ray-Ban napszemüveget a saját szemével. Hála hívebben üveg színét, a klasszikus Ray-Ban szemüveg színe ezután modellezett részletesen -, mert úgy véljük, Mister Spex feledje, hogy fel kell adnia a stílus nem látás. Kiváló UV-védelem és magas színvonalú kivitelezés és anyagok teszik teljessé a Ray-Ban napszemüvegtartományt.