Általános ápolók

Általános kontaktlencse ápolók

Minden kontaktlencse gondoskodik egy termék lépéseiről – az az összes egyben megoldásról. Egy igazi mindenes körében ápolószerek kontaktlencse az úgynevezett all-in-one megoldás.” Amint azt a név is sugallja, egy univerzális megoldásnak nem csak egy funkciója van, hanem több is. A más néven egyesített oldatot folyékony különösen alkalmas lágy kontaktlencsék, beleértve a szilikon hidrogél lencsék. Valamint a speciális változat merev, kemény kontaktlencsék állnak rendelkezésre, mint például a márka Boston. Ezenkívül az online boltban megtalálja a különböző márkák és gyártók által kínált kontaktlencsék kombinált megoldásainak széles választékát. A márka Renu, Biotrue és a Boston a gyártótól Bausch & Lomb üzletünkben. Komplett RevitaLens AMO, OPTI-FREE Alcon, Synergi, All in One Light and Hy-Care CooperVision kínálatunkat.

Hogyan használhatom helyesen egy általános kontaktlencse ápolót?

A különleges dolog egy univerzális megoldás az, hogy egyesíti több gondoskodást lépéseket egy termék. Ezáltal a kontaktlencse tisztítása különösen egyszerű és egyszerű. A kontaktlencse folyadék ugyanis nem csak a tisztításhoz, hanem a fertőtlenítés, tárolás és közbenső öblítés. A megoldás, ellentétben a többi termékkel, irritáció nélkül nyerhet a szemébe. A tisztításhoz vegye ki a lencsét a szem, tegyük a tenyér, és megszórjuk őket néhány all-in-one megoldás. Ezután a mutatóujjával óvatosan dörzsölje a kontaktlencséket a mutatóujjával körülbelül 30 másodpercig. Ezután a lencséket egy kontaktlencse tokba helyezheti a többfunkciós megoldás segítségével. A lencsék este tisztítása után másnap reggel is használhatja őket anélkül, hogy további öblítést igényelne. De vannak még korlátok az univerzális megoldás-eltávolítani a nagyobb szennyeződések és a fehérje maradékok Minden az egyben megoldás kevésbé. Itt inkább peroxid rendszerekhez kell fordulni.

Egyszerűen vásároljon online ápolószereket – általános megoldások kontaktlencsékhez a Nézz.hu-n

Akár a használata egy univerzális megoldás kínál az Ön számára, jellegétől függ a szemed – különösen, ha az allergia is jelen vannak. Beszéljen ügyfélszolgálatunkkal és szerezzen be első információkat. Örömmel tájékoztatjuk Önt!

Böngésszen széles körű kontaktlencse-ápoló termékekkel, és megrendelheti a kívánt terméket oldalunkon keresztül.

Lencse-kombinációs megoldások egy ápolás az összeshez. Kontaktlencse viselők tudni-Marad lencsék hosszú funkcionális és a szem megerőltetése, a higiénia kezelésekor kontaktlencse, az A és O. Annak érdekében, hogy kontaktlencsék tisztítására és gondozás, vannak különböző tisztítási és karbantartási folyadékok: Ez a tiszta és a lencsék fertőtlenítésére megbízható és semlegesíteni mielőtt visszanyeri a szemébe. Ha időt és energiát kíván megtakarítani, akkor válasszon egy kontaktlencse-kombinációs megoldást, amely egy termékben több gondozási lépést ötvöz. A kontaktlencse-ápoló termékek gyártói számos okos megoldást kínálnak.

Mi a célja a kontaktlencse-tisztításnak?

A nap folyamán számos különböző részecskék lerakódnak a kontaktlencse: zsírok és fehérjék a könnyfolyadék, baktériumok és szennyeződések a levegőből és nyomokban a szem make-up. Annak érdekében, hogy ezeket a részecskéket eltávolítsák a kontaktlencsékről, tisztítószerekre van szükség, amelyek nem támadják meg a lencsetagot, de alaposan tisztítsák meg. Ezt az alapvető tisztítást követően a kontaktlencsét fertőtleníteni kell, hogy sem a baktériumok, sem a baktériumok ne kerülhessenek a szemébe. Egy utolsó lépés során a lencséket semlegesítik úgy, hogy a fertőtlenítőszer maradványai ne kerüljenek a szemébe. Csak ezután lehet újra a kontaktlencse. A kontaktlencsék gondozása három lépésből áll:

  • takarítás
  • fertőtlenítés
  • semlegesítjük

Annak érdekében, hogy a lencsék ne szenvedjenek a gondozásban, a kontaktlencse-megoldásnak szüksége van. Szüksége van kontaktlencsékre, és már megtalálta a megfelelő kombinációs megoldást a kontaktlencséinkhez üzletünkben? Rendelje meg a kontaktlencse-ellátás online – kényelmesen és kockázat nélkül a Nézz.hu-n.