Munkahelyi szemüvegek

Mik a munkahelyi szemüvegek jellemzői?

Munkahelyi védőszemüvegek, vagy más néven munkahelyi szemüvegek. Munkahely szemüveget lehet tekinteni olvasószemüveget bővített közelről. Olvasás közben szemüveg további részletek a parttól körülbelül 40 cm feltehetőleg főként világos munkahely szemüveg lehetővé teszi éles, kényelmes és fáradságmentes látás a kiterjesztett közel. A tiszta látás, attól függően, hogy a látvány erejét, akár a parttól körülbelül 1,50 m lehet elérni. Az átmenet az egyéni megtekintésére zónák fokozatmentesen állítható, és hasonló az építési progresszív lencse. A széles látómezőt a közeli és közbenső látás területe a munkahelyi lencse, amely egy rövid időszak és a magas spontán kompatibilitás. A munkaállomás szemüveg nincs szemüveg értékeket a távolságot, és ezért nem alkalmas vezetői vagy engedélyezett.szemüvegek munkahelyreA 40 éves kor, a kérdés a munkahelyi szemüveg növekszik, mert a szemünk által kezdődő presbiopia beállíthatja nehezebb a különböző nézési távolságot. Észre fogod venni, hogy fel lehet ismerni a betűket a billentyűzeten, vagy a nyilatkozatok a képernyőn csak homályosan a normális olvasó szemüveg. Néhány viselők megpróbál egyensúlyt a homályos látás, csökkenti a távolságot a képernyőn vagy a billentyűzet. Itt egy természetellenes testtartás készítették, ami oda vezethet, hogy jelentős fej-, nyak- vagy hátfájás. A szem gyors fáradtsága és koncentrációvesztés következhet be. ez egy munkaállomás szemüveg, ami egyedileg készült világos elképzelés a munkahelyén egy nagyon jó megoldás. A zökkenőmentes átmenet az egyéni megtekintésére zónák, akkor olvassa el a könyvet, a billentyűzet vagy a képernyőn egyértelműen ugyanabban az időben, és a természetes fej- és testtartást.

Hogyan vásárolhatok munkahelyi szemüveget a nézz.hu weboldaltól?

Tudjuk, hogy egy munkahelyen szemüvegeket az Ön számára, amely speciálisan az Ön egyéni munka és olvasási távolság. Ebből a célból meg kell amellett, hogy a látótávolság és a közelség, a távolság adatokat a szokásos ülő helyzetéből fel a képernyőn. Akkor van a mi online bolt egy választás között a távolság 60 és 80, 80-100cm választani.

 

szemüvegek irodai munkához

Rendelje meg a munkahelyi védőszemüvegét oldalunkon keresztül

Mindig szeretné szemmel tartani az irodai dolgokat? A nézz.hu-nál számos munkahelyi védőszemüveget- úgynevezett számítógépes szemüveg vagy VDU munkaüveg szemüveg) talál, amely lehetővé teszi a nyugodt számítógép és papírmunkák élvezetét.

Segítség az irodai munkában: a munkahelyi védőszemüveg

Akár munka, csevegés vagy szörfözés: A németek többsége minden nap a számítógépen ül. De az állandó közelkép nagyon kimerítő a szemünkben. Az evolúcióval a lencse úgy van kialakítva, hogy a távolabbi távolságot a legtöbb időre nézze. Meg kell tennie a maximális munkát a közelről. Nem csoda, hogy sokan panaszkodnak egy idő után. Ez a pislákoló látástól a fejfájás és a hátfájás koncentrálódásához vezet. Ez egy rosszul felszerelt munkaállomás miatt is fennállhat – például rossz helyet a képernyőtől, vagy helytelenül beállított irodai szék. De gyakran azért van, mert a szemüveg nem ideális a munkahelyén. Ezután egy számítógépes képernyő szemüveg csatlakozik. Ha szeretné megrendelni a számítógépes munkahelyi védő szemüvegét, egyszerűen válassza ki a munkahelyi poharakat az üveg kiválasztásakor. Ezek szuper tükrök, extra edzettek és UV szűrővel rendelkeznek. A lencsék a képernyőtől való távolsággal vannak optimalizálva, ezért optimális megtekintési feltételeket biztosítanak a számítógépen történő munkavégzés során.

Hogyan működik a munkahelyi szemüveg?

A VDU szemüvegek számítógépes íróasztalon dolgoznak. A munkahelyi szemüvegek alapvetően a multifokálisokhoz hasonlóan működnek: A nezz.hu munkahelyi szemüvegére az úgynevezett Komfort üveget használják, ezért nevezik védőszemüvegnek. A helyiség komfort üvegének 3 különböző zónája van, a legnagyobb központi zónával pedig 60 cm és 80 cm közötti széles látóhatár áll rendelkezésre – ez megfelel a képernyő és a mellette lévő telefon távolságának. Az alsó zónát közelről optimalizálják, és megfelelnek a 30-45 cm-es olvasási távolságnak, a dokumentumok egyértelműen olvashatók. A felső zóna világos látást biztosít legfeljebb 3 méteres távolságig, így a közepes távolságra optimalizálva. Tehát felismerheti a munkatársakat vagy a táblát is. Ezenkívül az üveg tetején még mindig nagyon kicsi a beépített terület, amellyel megnézheti a távolságot. A munkahelyi védőszemüvegek tehát több tehetségűek, és otthon vagy hobbikra is jól használhatók. Ez az előnye az egyéb kereskedelmi munkahelyi szemüvegeknél is, amelyek csak a képernyővel való távolsággal vannak optimalizálva, vagy gyakran csak egylátós lencsékkel vannak ellátva. A szobai komfort üvegével biztonságban vagyunk és minden helyzetben felkészültek. További információk a munkahelyi szemüvegekről és a progresszív lencsékkel szembeni különbségről, kérjük, olvassa el útmutatónkat.

Honnan tudhatom, hogy munkahelyi védőszemüvegre van szükségem?

Ha a vizuális segítség és a munkahelyi optimalizált munkahely ellenére még mindig problémái vannak az írólapjaival vagy a képernyővel kapcsolatban, akkor valószínűleg szükség van egy pár munkahelyi védőszemüvegre. Mivel pontosan tudja, hogy munkahelyi védőszemüvegre van szüksége, elkészítettük az Ön számára a munkahelyi szemüveg útmutatóban.

A munkáltató fizeti-e a munkahelyi védőszemüveg költségeit?

Igen, ha egy szemész orvos felfedezte, hogy szükség van egy pár munkahelyi védőszemüvegre, a munkáltatóját a törvény előírja a költségek fedezésére. Ráadásul a munkahelyet és a látását a képernyőn rendszeresen ellenőrizni kell a foglalkozás-egészségügyi orvosok számára. Ha látási problémákat észlel, akkor szemészgyógyászhoz fordul. Ha ez megerősíti a számítógépes szemüveg orvosi szükségességét, a munkáltató köteles viselni a költségeket. A munkahelyi szemüvegek útmutatójában pontosan megmagyarázzuk, hogyan kell a munkáltató által megcélzott visszatérítést folytatni. Rendelje meg a munkahelyi szemüveget a nézz.hu-nál.

Rendelje meg munkaállomás-szemüvegét tőlünk szakértőktől

  •  Virtuális 3D illesztés
  •  Ingyenes szállítás
  • Négy modell kipróbálható otthonról
  •  Ingyenes szemvizsgálat a partner optikánál vagy a boltban
  • Használja modernebb virtuális illesztésünket kényelmesen otthonról, hogy előválogasson.
  • Egyszerűen töltsön fel egy fotót vagy próbálkozzon különböző modelleken élő webkamerán keresztül.