Férfi szemüvegek

Férfi szemüvegek

A  jól kiválasztott férfi szemüvegek segítségével minden típus megtalálja a számára megfelelőt. Keres klasszikus férfi szemüveget, időtlen modellt? Vagy inkább sportos szemüveget szeretne, ami teljesen a trend? Bármit is választott, a zaro.hu-n  pontosan megtalálja azt. Fedezze fel online áruházunkban a sokféle férfi szemüveget. Hatalmas választékot talál a modern férfi szemüvegből minden elképzelhető formában, színben és formatervezésben. Noble Titanium Flex keretek, elegáns félpermetes férfi és fém műanyag szemüvegek, egyszerű és extravagáns teljes körű szemüvegeket kínálunk Önnek. De melyik férfiak szemüvege megfelelő az Ön számára? A személyes ízlése mellett az arc formája is fontos döntési kritérium.férfi szemüvegekAz ellentétek vonzzák egymást – ez a jól ismert mondás fontos döntéshozatali segítség a szemüveg kiválasztásánál. Mivel a szemüveg alakja, és formája jelentősen befolyásolja az arc vizuális érzékelését. Miközben hasonló formák erősítik egymást, a szemben álló formák egymáshoz viszonyítják egymást. Ha meglehetősen kerek arcod van, úgy néz ki, hogy még inkább lekerekített, ugyanolyan kerek szemüveggel a férfiak számára. Másrészt, ha szögletes szemüveget viselsz, az arányok hirtelen sokkal harmonikusabbnak tűnnek. Tehát egy szemüveggel optimálisan teheti fel arcát – feltéve, hogy a megfelelő látványos alak. A megfelelő keret keresése tehát a tükörben megjelenő megjelenéssel kezdődik. Van egy kerek, négyzet alakú, szív alakú, ovális vagy trapéz alakú arca? Megmondjuk, hogy mely férfiak szemüvegei vannak:

Milyen szemüveg illik kerek archoz?

Kerek arc: Annak érdekében, hogy az arc egyenletesen alakos részei legyenek a kontúrnak és vizuálisan nyújthassák az arcot, a téglalap alakú szemüveg a férfiak számára optimális. A keskeny keretmodellek tovább fokozzák ezt a hatást.

Milyen szemüveg illik szögletes archoz?

Négyzetes arc: A négyzet alakú arc szembetűnő arányai kissé lágyabbak és kevésbé súlyosak kerek vagy ovális szemüveggel. Jól alkalmazható, például nikkel és panto üvegek.

Milyen szemüveg illik szív alakú archoz?

Szív alakú arc: A széles homloka, a magas arccsontja és a hegyes állata a szív alakú arca jellemzője. Itt van egy kerek vagy ovális szemüveg, keskeny kerettel harmonikus, mivel kompenzálja az állcsont dominanciáját.

Milyen szemüveg illik ovális alakú archoz?

Ovális arc: Az ovális arc harmonikusnak és arányosnak tekinthető, ezért szinte minden forma illeszkedik. Tetszik? Az ovális arcnak tökéletes feltételei vannak ahhoz, hogy szemet gyönyörködtető férfi szemüveget tudjon viselni. Próbálja ki egy divatos nerd szemüveget.

Milyen szemüveg illik trapéz alakú archoz?

Trapéz alakú arc: Az állkapcs domináns, a homlok pedig szűk? Az arányok kompenzálása érdekében a szemüvegeket fel kell hangsúlyozni. Optimálisak a Browline szemüvegek, mint a Ray-Ban Clubmester. A nezz.hu oldalon  lehetősége van arra, hogy a szemüvegeket formájuk szerint szűrje. Egyszerűen válassza ki a kívánt látványteret a szűrőmenüben. Fekete, ezüst, kék, antracit és barna színklasszis férfiak szemüvegéhez. Tökéletesen illeszkednek az üzleti öltönyhöz és a szabadidő farmerekhez. A Brille24 stílusú tudású férfiak szemüveget látnak az időtlen és elegáns formatervezésben. Ha egy szemet gyönyörködtető modellt keres, válasszon a némított színek és merész színek kombinációját, vagy válasszon egy modellt mintákat vagy díszeket. Az extravagáns típusok megérik a pénzünket a színes férfi szemüvegünkkel: piros és narancssárga állítja be a hangot itt. Még a keret alakjával is elkényeztetett a választás. Sok férfi, mint a szemüveg, szögletes kerettel és szögletes szemüveggel. Ezek magabiztos, feltűnő megjelenést jelentenek. A stílusos férfi szemüvegek kerek vagy ovális lencsékkel is kaphatók.

Férfi szemüvegek – a kedvenc márkáktól

Oldalunkon a márkás szemüveg alatt szokatlan és klasszikus szemüveget talál a férfiak számára. Ezekkel a modellekkel divattervezést készít. A sportos, mégis elegáns megjelenéshez Tommy Hilfiger, Lacoste vagy Burberry megtalálják új kedvenc szemüveget. Az alkalmi típusoknak biztosan meg kell nézniük a BOSS Orange, Ray-Ban vagy Kerbholz férfi szemüvegét. Fedezze fel a legnépszerűbb márkájú szemüveget hatalmas választékban verhetetlen áraknál itt a nézz.hu-nál. A vényköteles márkájú szemüvegeken kívül természetesen rendelhet napszemüveget a kedvenc márkájából.divatos férfi szemüvegekCsak néhány évvel ezelőtt a legtöbb szemüveget viselő egyetlen modell volt, míg a trend a második és a harmadik szemüveg felé fordult. A stílusérzékenyek esküsznek a férfiak szemüvegére, mint divatos kiegészítők, és különböző változatokat élvezhetnek. De azok is, akik klasszikusabb és egyszerűbbet kedvelnek, manapság általában több mint egy látványkeretet választanak. A szemüvegek illesztése az alkalomhoz, a viselési viselkedés követelményei túlságosan praktikusak: A robusztus, de rugalmas műanyag szemüvegek megkönnyítik a képzést. A könnyű keretek tartós kényelmet biztosítanak a hosszú munkanap végéig. A szörnyű dizájn fűszerezheti az alkalmi megjelenést, míg a progresszív és a munkahelyi szemüvegek maximális rugalmasságot biztosítanak Önnek. Megvan-e a megfelelő szemüveg minden alkalomra?

Segítünk a helyes szemüveg kiválasztásában

A szemüveg szélessége: A szemüvegnek tökéletesen illeszkedő szemüvegéhez nem szabad szélesebb vagy keskenyebb az arca. Ha már jól illeszkedő szemüvege van, a szélességet a felső keretvonal mentén mérheti, és közvetlenül milliméterbe írhatja be őket. Fontos a szemüvegek alakja: Ha szeretnél helyesen szemüveget választani, akkor a szemüveget különösen jól, akkor az archoz kell mindig hozzátársítani.

A szemüvegkeret típusa

Ez a szűrő különbözteti meg a szegély nélküli modelleket, a teljes felni és a félperemet. Így könnyen kiszűrheti, hogy hány keretet szeretne adni az arcodnak.

Szemüve otthoni választás

Miután eldöntötte a modellt, könnyedén megrendelheti a megtekintést: legfeljebb 4 képkockát kínálunk ingyen 10 napig. Így a szemüveg békésen viselhető a mintához, és családjával és barátaival együtt válassza ki a kedvencét

Válassza ki kedvenc szemüvegmodelljét

Miután eldöntötte az új férfi öltözködését, mindössze annyit kell tennie, hogy benyújtja a korrekciós értékeket, és válassza ki a megfelelő lencséket.  Mindannyian közös a magas minõségük és a berlini master mûhely munkássága. Tipp: Nem ismerik az értékeket, vagy a szemüveg útlevele nem megfelelő? Nem probléma a nézz.hu-n keresztül valamint partnereink optikáinál ingyenes szemvizsgálatot végezhetünk.

Szemüvegek házhoz szállítása

A szállítást az új szemüveg férfiaknak tart csak pár nap: követően 5-13 munkanapon belül a megrendelést, szállítani kényelmesen keresztül partereink segítségével otthonra. Szükség esetén partnereink optikái vagy optikáink az oldalunkon szívesen elfogadják a szabad alkalmazkodást. Ajánlatunk: Az új szemüveg nem megfelelő? Nezz.hu oldalon keresztüli rendelése kockázat nélkül: Hála a visszatérés jogát, 30 napos pénzvisszafizetési garancia Akkor vissza a már üvegezett szemüveg ingyenes, és akkor megkapja a teljes vásárlási összeget. Az új szemüvege néhány egyszerű lépésben elhoz. Ha bármilyen kérdése van, vagy nem tudja, mit tegyen, akkor az ügyfélszolgálatunk szívesen segít. A szervizcsapat képzett optikusokból áll és mindent tud az optikai témából. A férfi szemüveg beszerzése nem könnyű.