Kontaktlencse ápolók

Kontaktlencse ápolók

Kontaktlencsék és kontaktlencse folyadékápolási termékek Nézz.hu-oldalán. Amennyiben Ön a kontaktlencséket választotta., akkor feltétlenül szüksége van a megfelelő kontaktlencse ápolókra is.. A viselési problémák elkerülésére a megfelelő kontaktlencse-folyadékra van szüksége. Különösen a baktériumok és mikroorganizmusok elpusztítása érdekében megfelelő kontaktlencse-ápoló termékre van szükség. Amint a kontaktlencsék gondozása elhanyagolt, nagyon hamar komoly szemfertőzéshez vezethet. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, a Nézz.hu-n széles körű kontaktlencse-tartozékokat talál. Ezek közé tartoznak a kontaktlencse-folyadékok, például a kontaktlencse-ápoló termékek és a kontaktlencse-megoldások, valamint a nedvesítő cseppek, amelyek hidratálják a szemet és lerövidítik a kényelmet egy órán át. Különösen érzékeny szemek vagy allergiás betegek esetében például az Aosept gondozási rendszer alkalmas.

Kontaktlencsék ápolása-tisztítása

Egy másik lényeges pont az, hogy az ápoló terméknek és a kontaktlencséknek össze kell hangolni az optimális tisztítás érdekében. A kontaktlencse-tisztítást nem szabad enyhén venni, és a kontaktlencse-folyadék kiválasztását is figyelembe kell venni. Mivel a kontaktlencsék minden típusához speciálisan tervezett ápolószer szükséges. Akár egy-, kéthetes, akár havi lencséket visel, a lencséket semmilyen körülmények között nem szabad tisztítani csapvízzel, mivel klór- vagy fémrészecskéket tartalmazhat. Ez nem csak a lencséket károsítja, hanem súlyos szemfertőzésekhez is vezethet. Ezenkívül a kontaktlencsék helytelen kezelése irritációt vagy látásromlást okozhat. De a megfelelő ápolószerrel a kontaktlencséket fertőtlenítik és a kontaktlencsék tisztítása a megfelelő kontaktlencse-folyadékkal gyermekjáték lesz. Tehát, ha megfontol egy pár lényeges tippet, semmi sem áll az optimális kényelem útján. Ráadásul nem kell a költségekbe merülni, mert az oldalunkon olcsóbban és első osztályú minőségű kontaktlencse-ápoló termékeket kap.

Lencse-kombinációs megoldások- Egy jó megoldás mindenre

Kontaktlencse viselők tudni: Marad lencsék hosszú funkcionális és a szem megerőltetése, a higiénia kezelésekor kontaktlencse, az A és O. Annak érdekében, hogy kontaktlencsék tisztítására és gondozás, vannak különböző tisztítási és karbantartási folyadékok: Ez a tiszta és a lencsék fertőtlenítésére megbízható és semlegesíteni mielőtt visszanyeri a szemébe. Ha időt és energiát kíván megtakarítani, akkor válasszon egy kontaktlencse-kombinációs megoldást, amely egy termékben több gondozási lépést ötvöz. A kontaktlencse-ápoló termékek gyártói számos okos megoldást kínálnak.

Mi a célja a kontaktlencse-ápolásnak?

A nap folyamán számos különböző részecskék lerakódnak a kontaktlencse: zsírok és fehérjék a könnyfolyadék, baktériumok és szennyeződések a levegőből és nyomokban a szem make-up. Annak érdekében, hogy ezeket a részecskéket eltávolítsák a kontaktlencsékről, tisztítószerekre van szükség, amelyek nem támadják meg a lencsetagot, de alaposan tisztítsák meg. Ezt az alapvető tisztítást követően a kontaktlencsét fertőtleníteni kell, hogy sem a baktériumok, sem a baktériumok ne kerülhessenek a szemébe. Egy utolsó lépés során a lencséket semlegesítik úgy, hogy a fertőtlenítőszer maradványai ne kerüljenek a szemébe. Csak ezután lehet újra a kontaktlencse. Annak érdekében, hogy a lencsék ne szenvedjenek a gondozásban, a kontaktlencse-megoldásnak szüksége van.

A kontaktlencsék ápolása három lépésből áll

  • takarítás
  • fertőtlenítés
  • semlegesítjük