Boss

Boss szemüvegek

Márkás minőségi szemüvegek. Mindenki szereti Hugo Boss-ot. A német sikeres vállalat világszerte ismert az elegáns darabok és a divat magas színvonalának köszönhetően. Alapította Hugo Ferdinand Boss 1924-ben, a Hugo Boss, amelynek gyökerei Metzingen, ma már az egyik legismertebb és legkeresettebb német divatcég. boss szemüvegekA Hugo Boss számos címkét kezel különböző célcsoportok számára. A Boss márkájú gyűjtemények nemes és elegáns luxusot testesítenek meg. A formális ruhák széles választéka és az esti ruházat a klasszikus divathoz. A design és a minőségi anyagok a Boss szemüvegben is tükröződnek. A Boss szemüveg viselőjének íze és stílusa bizonyult. A Boss szemüveggyűjtemények exkluzív részleteit és egyszerű eleganciáját ötvözi a szabadidő és az üzlet határait. Az időtlen Boss szemüveg keretek az Ön napi társává válnak. Amellett, hogy a klasszikus színek és néhány virágzik a márka nyűgözi egyenes vonalak és a különböző fajtái amelyek mindent a tartományban alkalmi fordulatot sportruházat fényűző és ultra-elegáns design kínál. A divat szíve boldog. Természetesen a Boss a ruházati kollekciók mellett számos kiváló minőségű tartozékot is kínál. Többek között egy nagyon elegáns szemüveg kollekció, amelyből szép választás érhető el nálunk.

A Boss szemüvegek vénykötelesek e?

A nagyon népszerű modell a Boss 0640. Ez a szemüvegkeret különösen a fiatalabb generáció által viselt. Az online boltban megtalálja a Boss 0640-et különböző keretekben és színekben. Különösen a szemüveg viselői értékelik a Boss 0687-et macskamentes lencsékkel. A Boss 0687 puha formája és az emelt kerékpár-tippek jobban illeszkednek a női funkciókhoz. Ez a Boss szemüvegkeret klasszikus színekben, üzletünkben, átlátszó keretben világos pasztell árnyalatban is megtalálható. Ezen extravagáns Boss szemüveg mellett a sikeres márka diszkrét és egyenes vonalú szemüvegkeretek széles választékát is tartalmazza. A Boss szemüveg kollekció sokszínűsége nem kívánja a tervezés és a szín tekintetében semmit.

A Boss aktuális szemüveg kollekciójában megtalálható a megfelelő modell minden ízléshez. A klasszikusan elegáns, sportos, színes fajtákban. A szemüvegek magas színvonalú és kivitelezői közösek. Legtöbbször azonban a Boss szemüveggyűjtemény képét uralja a tiszta vonalak és színek. A fekete és havana mellett ezüst és szürke is az elsődleges szín. Klasszikus alázatosság a Boss divat stílusában. A műanyag és a fém kombinációk használata egy exkluzív összkomponensű csomagot képez, ami szintén magas viselési kényelmet biztosít. Különösen szép modellnek tartják a BOSS 0429 E7D. Az átlátszó, zöld csillogó homlokzat azonnal vonzza a figyelmet. Itt a műanyag és fém anyagi keveréke nem csak vizuálisan nyújt nagyszerű hangsúlyt, hanem kényelmet nyújt a viselő orrában is. Különösen szép itt a kengyel, amelynek fele sötét, fémes szürke, és felveszi az első üveg palackot a fül felé. Sportos karakter, mégis igazi klasszikus.

Elég más a Boss 0482 ZU3 modell. Nemes, mint üzleti öltöny, az ezüstszürke teljes körű verzió a viselője arcába illeszkedik. Matt színséma és egyszerű kialakítás. Ez az, amit a férfiak ma viselnek. Különös hangsúlyt kapott az elülső, amely a tiszta, mégis érdekes kialakításával a szemet a viselő szeme felé irányítja. A puha orrpárnák és a műanyag bevonatú húrkötegek optimális viselési kényelmet biztosítanak.Tekintse meg a sok különböző modellt a saját otthona kényelméről, és megtudja, melyik Boss szemüveget illik legjobban. Teljesen egyszerű és ingyenes, maximum 4 szemüveget küldhet otthonába. A különböző ruhákkal és barátok és ismerősök tanácsa után gyorsan megtalálja álmai darabját.

Egyszerűen rendelje meg online a nézz.hu-n

Válassza ki a kedvenc BOSS szemüveget és kap minőségi szemüveglencséket ingyen. Mindössze annyit kell tenned, hogy az üvegszálas útlevél értékei. Az ár tartalmazza a Superentspiegelungot, a Lackhartschichtet, az UV védőszűrőt és a Clean-Coat bevonatot. További részleteket, például prémium progresszív lencséket vagy lótusz hatású bevonatot könnyedén le lehet foglalni a rendelési folyamatban. A szemüveget Németországban, a szemüvegkereten egy tanúsított műhelyben használják. Néhány napon belül az Ön egyéni BOSS szemüvege az otthonában lesz. Ha bármilyen kérdése van a rendelési folyamattal vagy a BOSS szemüveggel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, vagy küldjön kérdéseit e-mailben