Sport napszemüvegek

A sport napszemüvegek miért hasznos és nélkülözhetetlen kellékei a sportnak?

Különösen a sportban, jól illeszkedő szemüveggel, amellyel kényelmesen és biztonságban érezheted magad, mert a sporttevékenységek nem csak a testét, hanem a felszerelést is igénylik. Éppen ezért a nézz.hu-nál is kaphatunk sport napszemüvegeket vényköteles lencsékkel, sportkeretek polarizáló lencsével, öntapadó szárral. Rendelhet minden szemüveget látás nélkül.

Sport napszemüvegek segítik a látásodat

Az optikai sport napszemüvegre a szemedben sok más optikus gyakran csak egy zavaró vizuális klip, amely a szemüveg keretéhez kapcsolódik. A sportszemüvegek esetében a csiszolt szemüvegek csak nagy felár ellenében állnak rendelkezésre. A modellek viszont közvetlenül vágott lencsével vannak felszerelve, és megfizethető áron érhetők el. A nagy üvegformával, sportos vágással és csúszásmentes anyagokkal sport napszemüvegünk alkalmas korcsolyázásra, hegyi kerékpározásra vagy kocogásra, valamint golfra vagy vitorlázásra.

Az olcsó sportszemüvegünkkel a szemüveget egyenként földre helyezik a látóhálón, így garantálva az optimális kilátást. Sötétített poharak kérésre is szerepelnek az árban, tökéletesek a sportos napszemüvegekhez. Az állandó színárnyalat különböző színekben áll rendelkezésre, pl. Barna, szürke, zöld vagy sárga. Itt is kiválaszthatja a lehető legjobb árnyalatot, valamint a színárnyalat mértékét: Például a 75 vagy 85 százalékos színárnyalatú, barna, szürke és kísérleti zöld színek jó vakító védelmet biztosítanak normál és erős napfény esetén. A sárga árnyalat azonban különösen hasznos a kerékpárosok számára, amikor a homályos időjárási körülmények között. Egyes modellek esetében akár önfestés vagy polarizáló lencsék is felszerelhetők. Ez a kiegészítés ötvözi a korrekció és a napszemüveg előnyeit egy modellben: Az integrált szűrőnek köszönhetően a korrekciós objektívek az UV-sugárzás intenzitásától függően 5-85 százaléktól függetlenül hangzik. Tehát csak a kerékpározás vagy a kocogás során csak időjárási körülmények között kell lennie. Az integrált polarizáló szűrő sokkal jobban elnyeli a napfény tükröződését, mint a hagyományos napszemüveget, és csak továbbítja az információs fényt a szemre. Ideális vízi sportok, mint vitorlázás vagy evezés.sport napszemüveg

Milyen előnyöket biztosítanak az egyes sport napszemüveg fajták?

Egyedi vényköteles szemüveglencsék: Az egyéb, online optikusok csak zavaró szemkagylóval rendelkező sportszemüktől kaphatnak további díjat, vagy felvehetik a magas árakat az integrált vényköteles objektívekért. A nézz.hu-n az optikai sportszemüveget szemüveget a vényköteles, a legjobb láthatóság, a magas kényelem, a tisztességes áron.

  • Tökéletes illeszkedés még igényes tevékenységekhez is: A nagy üvegformának, a sportos vágásnak és a gumírozott templomi tippeknek köszönhetően sportos szemüvegünk tökéletes a korcsolyázáshoz és a kocogáshoz.
  • Színezett üvegek: Kérésre a lencséket állandó színezéssel is rendelheti. Ezek különböző színekben kaphatók, pl. Barna, szürke vagy sárga. A 80,00 € felár ellenében az Aero, Extreme és Explorer modellek öntapadó vagy polarizáló lencsékkel is kaphatók.

A Racer és az Aero keretek félperemes kialakítása különösen széles látóteret kínál, mivel a nézetet az alsó él nem zavarja el. Mindkét védőszemüveg ívelt kialakítása nagyon jól illeszkedik a fejedhez, és védi a szemét a külső hatásoktól, mint például a por és a szél. A Speed, Explorer és Extreme teljes verziójú verziója erős tartószerkezettel jellemezhető, ezért gyors munkavégzésre alkalmasak, mivel kiváló ütésállóságuk ütközik. Az egyenes alakja az íj a korábban említett valamennyi modell csökkenteni egy speciális szorító technikával, csúszásmentes illeszkedés és kényelmetlen nyomás pontok a fül mögött, míg a szemüveg által ultrakönnyű műanyag keretek rendkívül kellemes a fülnek. A puha orrpárnák biztosítják a megfelelő tartást az orrán. A Groningen szemüveg inkább az extrém sportolók életmódja. A rugalmas műanyag tökéletesen illeszkedik az arca alakjához. A sportos design és a különösen könnyű konstrukció hűséges társul a precíziós sportokban, mint a golf.

Sport napszemüveg top márkák

Fedezze fel most üzletünkben a népszerű márkájú sportszemüveget is, mint például az Oakley, a Nike és a Julbo. Az Oakley a legkorszerűbb technikával a legszélesebb körű, elegáns sportszemüveget kínálja. A High Definition Optics és számos más szabadalmaztatott technológia teszi az Oakley sportszemüveg abszolút kedvenceit. Akár golfozás, korcsolyázás, közúti kerékpározás vagy kosárlabda – az egyszerű Nike sportszemükkel optimálisan felszerelt versenyekhez és szabadidős sportokhoz. A márka Julbo meggyőzte a sportszemüveget, amely több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik a kültéri szektorban. Minden márkás védőszemüveg meghaladja a szokásos minőségi szabványokat, és optimális támogatást nyújt.

Milyen sport szemüvegek a megfelelőek?

Az ergonómikus vágott, nagy látómező, a könnyű anyagok és extra bevont vas is nyújtanak a testmozgás a tökéletes illeszkedést. Ezek a tulajdonságok teszik minden kijelölt sport szemüveg kiváló társa a dinamikus tevékenység.sport szemüvegek

Kerékpáros védőszemüveg – nagy védőszemüveg

A kerékpáros színezett üvegek számos funkciót tartalmaznak. Természetesen védik a szemet, például rovaroktól és porrészecskéktől, de erős napfénytől, széltől és fröccsenő víztől is. A kerékpáros szemüveg kiválasztásakor minden bizonnyal figyelmet kell fordítani a kényelmes, mégis biztonságos felszerelésre. A hevederek semmilyen körülmények között ne nyomja meg a füle mögött, de annyira szorosan, hogy a szemüvegek ne mozduljanak el a fejükön. Ezenkívül a szemüveget jól szellőztetni kell. Ezért nem szabad közvetlenül az arcával bezárnia, de hagyjon helyet a légáramlásnak.

Futószemüveg – jó szellőzés a kellemes futó élményért

A jogging az egyik legnépszerűbb sport. Természetesen nem csak azt szeretné, hogy optimálisan és élesen érzékelje a környezetét, hanem a lehető leg vonzóbbnak is tűnjön. Mindkettő lehetséges a megfelelő modellekkel. Szemüveg esetén is gondoskodnia kell arról, hogy a szemüveg szellőztetést biztosítson. A futó szemüvegeket általában kisebb szemüvegek jellemzik, mint a kerékpáros szemüvegek, mivel több helyre van szüksége az optimális légáramlásra. Sötétítéskor ne használjon sötét színeket, vagy válasszon önfestékű szemüveget. Ez különösen előnyös a megváltoztatható fényviszonyokban, például a vegyes fényben az erdőben. Az Ön véleménye soha nem lesz korlátozott, és magára a sportra koncentrálhat. Végül a kényelmesebb illeszkedéshez szükséges legalacsonyabb súly előnyös.

Golfszemüveg – védi a szemét a szabadtéri sportokban

A tapasztalt golfozó tudja: A nap ragyog a golfpályán, és hirtelen a golflabda alig felismerhető a tee lövés után. Azonban a megfelelő napszemüvegek segítségével könnyen megtalálhatja a gyógymódot. A színezett sport szemüveg védi a szemet a nem csak a vakító, hanem az ultraibolya sugárzástól és leül kellemesen és csúszik az orrát. Ezzel a jó érzéssel semmi sem áll a tökéletes nap a zöldben. Bosszantó szemek, villogó és fáradt szemek most a múlté. Ezért válaszd a kényelmes sportos napszemüveget a nézz.hu-tól.

Sport napszemüveg – polarizáló lencsék csökkenti a tükröződést

Különösen a vízi sportok, mint például a vitorlázás, a szemét védeni kell a napfénytől és a splash víztől. Nagy, hajlított lencséket és sötét árnyalatot UV védelemmel terveztek a vízviszonyokhoz. Mivel a fény nagyon erősen tükröződik a víz felszínén és kápráztat meg. Ezért javasoljuk, hogy sportos napszemüvegét polarizáló lencsékkel vitorlázzon fel. A polarizáló szűrő elnyeli a fényt, amelyet tükröződik a tükröző felület.

Síszemüveg – nagy lencsék az optimális védelem érdekében

Ha télen szeretné szabadidődet a hegyekben tölteni, akkor optimálisan fel kell szerelni a lejtőkhöz. Itt a védőszemüveg vagy snowboard védőszemüveg fontos szerepet játszik. Megvédi a szemet az erős napfénytől, valamint a hófúvástól. A sál védőszemüvegek kényelmesen viselhetők a kalapon vagy a sisakon az egyedileg beállítható fejpántnak köszönhetően. A laza hab a védőszemüveg belsejében biztosítja a nyomásmentes pihentetést az arcon. Speciális szellőztető rendszerek biztosítják az optimális légáramlást és megakadályozzák a szemüveg vagy a snowboard védőszemüveget. Különböző lencsefestékek biztosítják a problémamentes látóteret minden időjárási körülmények között.