Napi kontaktlencsék

Napi kontaktlencsék

Rendeljen napi viselésű kontaktlencséket online tőlünk. A nézz.hu mindig jó választás. Sok oka van annak, hogy miért szemüvegesek inkább eladják szemüveg hébe-hóba, de továbbra is képes látni is: Néhány keres több fajta, mások inkább sportolni szemüveg nélkül, vagy inkább egy ünnep, a kontaktlencse használatával. Az alkalmi cserealkatrészekhez a napi lencsék ideálisak. Általában jól tolerálják és olcsó alternatívát kínálnak a havi lencsehez képest. A Mister Spex-nél a nappali órákat kényelmesen lehet online megrendelni. Vannak kritériumok, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő lencsék kiválasztásakor.napi kontaktlencsék

Mik a napi kontaktlencsék előnyei?

A kontaktlencséket viselő bárki elvileg napi kontaktlencséket is használhat. A napi lencsék tökéletesek az alkalmi viselők számára. Különösen a sportolás, a vakáció vagy az úszás során ezek a lencsék alkalmasak a szemüvegekhez. Ellentétben az éves vagy a havi lencseivel, nem kell gondoskodni: minden nap és minden lehetőségnél egyszerűen új, friss napi lencsét kell venni a csomagolásból. Objektív viselők, akik gondot higiénia megfeleljen a napi lencsék jó választás. A napi viselésű kontaktlencsék alkalmas mindazok számára, akik szeretnék rugalmas marad.

  • Nagyon olcsóak a többi kontaktlencséhez képest.Rövid idő múlva megszokja, általában kellemes viselési érzéssel bír.
  • Időt takarít meg a tisztítás és fertőtlenítés érdekében, mivel egyszer használatos az eldobható lencsék.
  • A sporttevékenységek esetében ez a lehetőség például akkor érdemes, ha csak heti vagy egyszer vagy heti kétszer.

Milyen típusú napi kontaktlencséket kínálunk Önnek

A megfelelő napi kontaktlencse kiválasztása a látásromlástól és a szeme állapotától függ. A gömbölyű napi lencsék alkalmasak a myopia vagy hyperopia korrekciójára. A beérkező fénysugarakat a szem retinájára összpontosítják az ametropia mértékétől függően. Ily módon az úgynevezett fókusz ismét éles nézetre koncentrálódik. Rövidlátóként a hangsúly a retina előtt helyezkedik el. A tálcák gömb alakú felülete ezért befelé hajlik. A fókusz a retinák mögötti távoli látószögű, a gömb alakú hüvely ennek megfelelően kifelé nyúlik. A szaruhártya görbülete (asztigmatizmus) a retina rendellenességekhez vezet. A fénysugarak nem fókuszpontra koncentrálnak, hanem az egész retinára kiterjednek. A tórikus napi lencsék kompenzálják a szem szaruhártyájának deformitását. Ez segíti a torzításmentes, tiszta képet. A növekvő életkor miatt a szemlencse elveszíti rugalmasságát. Gyakran az úgynevezett presbyopia a 40-es évek közepétől áll. Ha Ön rövidlátó, függetlenül attól, hogy a szeme szoros és rövid távolságokra lesz szüksége. Ezekben az esetekben a multifokális napi lencsék optimálisak. A közeli, távolsági és közbenső területek különböző fókuszpontjai egyenletesen áramlanak egymásba.

Miért van szükség az egyéni kontaktlencsékre

A nappali kontaktlencsék körülbelül nyolc-tizenöt óráig tartanak. Ezután el kell távolítania a lencséket. A felületet kizárólag rövid viselési időre tervezték. Mindazonáltal a lencsék egyedi beállítása szükséges, hogy a szeme ne legyen kitéve a kockázatnak. A lencsék első használatba vétele előtt a szemész vagy a látszerész köteles ellenőrizni a lencsék szemének megfelelő alkalmasságát.
Ha szemüveget viselsz, különféle szemrevételezésre van szüksége a kontaktlencsékhez. A szemtől való távolság nagyobb szemüveglencsékkel. Ezért új optikai vizsgálatra van szükség az optikai segédeszköz cseréjekor.
Különböző típusú kontaktlencsék különböző méretben és anyagban különböznek. Mielőtt napi lencséket használna először, a szemész vagy a látszerész ellenőrizni fogja a vizuális szervek anyagkompatibilitását. Ezenkívül a szakértőknek a látás mellett kell szavazniuk, például a napi lencsék átmérőjére és görbületére.

Rendelje meg a napi kontaktlencséket online-íme az előnyei

Ön már lencse viselője, és szeretné kipróbálni a napi lencséket? Már felszerelte a lencséit és ismerte értékeit? Ezután egyszerűen és gyorsan rendelje meg a megfelelő napi kontaktlencséket. Függetlenül attól, hogy a Focus Dailies Alcon / Ciba Vision, 1-Day Acuvue Moist a Johnson & Johnson vagy Proclear 1 nap CooperVision – megtalálja az összes népszerű márkák webáruházunkban. Válasszon egy 30-as dobozt egy új márka számára. Vagy rendeljen egy 90-es dobozt, és pénzt takarít meg.  Akár havi lencse, heti lencse, akár napi lencséje – minden igényt kielégítő kontaktlencsék széles választékát kínáljuk – és nagyszerű áron.A Nézz.hu online optikusai – és mégis nagyon személyes szolgáltatást kínálunk Önnek. Képzett optikusaink szívesen válaszolnak kérdéseire. A kontaktlencse-illesztést partnereink optikusai végzik a helyszínen. Vagy látogasson el partneroptikáink valamelyikébe – örömmel látjuk Önt.