Színes kontaktlencsék

Színes kontaktlencsék

A színes kontaktlencsék számos színváltozatban állnak rendelkezésre. A már meglévő márkák, mint például az Alcon FreshLook a megfelelő hangzást biztosítja minden típusnak, az azúrkéktől a méztől a fahéjas barnáig. színes kontaktlencsékMég az Air Optix-szel is, a finom, feltűnő színek kiválasztása remek. A SofLens Natural Colors a Bausch & Lomb által ismert különösen természetes színek. Mindenesetre ne feledje, hogy a hatás az eredeti szemszíntől függően változik. Az alábbi szövegben többet is megtudhatsz. A Nézz.hu-nál napi és havi lencséket találsz színezéssel. Így kiválaszthatja a mindennapos havi objektíveket vagy a napi lencséket, például a FreshLook One Day-t különleges alkalmakra. Különösen száraz szemmel is kínálunk színezett lencséket: a SofLens különösen jó oxigénáteresztő képességgel és magas víztartalommal rendelkezik. Az Air Optix színek különösen érzékenyek a puha hidrogélnek köszönhetően.

Színes kontaktlencsék elérhetők az alábbi színválasztékban

  • Zöld kontaktlencsék
  • Kék kontaktlencsék
  • Barna kontaktlencsék
  • Szürke kontaktlencsék

Színes kontaktlencsék-ezt tudnia érdemes

Ön csak viselt szemüveget, és most meg akarja próbálni a színes lencséket? Ön már kontaktlencse viselője, de még mindig vannak kérdései a színes változatok sajátosságairól? Itt összeállítottuk az összes fontos tényt.

Hogyan működnek a színes kontaktlencsék?

A színes lencsék esetében az Irisz felületet körülvevő perem színtelen. Nincs belső színezés, így a tanuló és így a vizuális viselkedés nem zavart. Az Irisz feletti árnyalat a tényleges szemszín megváltozását okozza.

A színezett kontaktlencsék dioptriával

A színes kontaktlencsék számos különböző dioptriás számban érhetők el. A vizuális hiba korrekcióját nem befolyásolja a szín: a pupillát nem színezik. Ennek megfelelően a színes lencsékkel mindent megteszünk a normál lencsékkel vagy a szemüvegeddel. De vigyázz: az éjszakai vezetés az autóban nem megfelelő. A színes réteg egy adott tartományra korlátozza a tanulót, ami azt jelenti, hogy az éjjel nem tud optimálisan illeszkedni a fényviszonyokhoz.színes kontaktlencse

Színes kontaktlencsék esetében is kell-e optikus?

Még a színes lencsék esetében is ajánlatos egy szemész vagy optikus konzultálni a hamis objektívek által okozott károk elkerülése érdekében. Még akkor is, ha nincs látáshiba, vagy már ismeri a dioptriás számot: a látszerész vagy szemész is megméri a szem átmérőjét és hajlamát. Ezek az értékek fontosak a megfelelő lencsék megtalálásához. Csak ezután van a kontaktlencsék viselése kellemes és kockázatmentes. Örömmel fogadhatjuk a területünkön működő optikai szakembereinket.

Melyik szín megfelelő számomra?

Szeretné hangsúlyozni a szeme természetes színét? Ezután válasszon egy olyan színt, amely hasonló a sajáthoz. Kipróbál egy teljesen más színt? Ha világos szeme van, akkor megpróbálhat minden elképzelhető kombinációt. Ha sötét szeme van, kiválaszthatja a könnyebb kontaktlencsék színét is – de a szín mindig sötétebb lesz.

Mennyi a színes kontaktlencsék viselési ideje?

A színes napi lencséket és hólyagos lencséket talál. A kontaktlencsétől és a viselő egyedi igényeitől függően az ajánlott viselési időt nem szabad túllépni, és a szándékolt folyadékokat az ezt követő nedvesítéshez és tisztításhoz kell használni. Figyelem: A színes kontaktlencsék tisztításakor soha ne használjon peroxid rendszert, ez feloldja a színes pigmenteket és a lencsét használhatatlanná teszi.

A színes kontaktlencsék megrendelése

Rendelje meg a színes kontaktlencséket oldalunkon keresztül. Nálunk széles választékban találhatók szemüvegek és kontaktlencsék, köztük számos színes kontaktlencse a legismertebb gyártók közül. Minden termék megrendelhető oldalunkon keresztül a legmagasabb áron és számos szolgáltatási előny mellett. Így a szállítás mindig ingyenes és gyors logisztikai partnereinken keresztül. Ön is rendelkezik egy 30 napos pénz visszafizetési garanciával és teljes pénz visszafizetési garanciával. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ingyenes forródrótunkkal és számos partneri látszerészünkkel a helyszínen. A színes lencsék megrendelése soha nem volt ennyire egyszerű: csak válasszon népszerű márkáink közül, mint például az Air Optix, a Soflens vagy a FreshLook. Ön pénzt takarít meg: velünk mindig megtalálja a színes kontaktlencséket a legjobb áron. Legyen a Nézz.hu ügyfele, és élvezze az összes általunk kínált ​​előnyük adta lehetőséget.

Rendelje a színes lencséket dioptriával vagy dioptria nélkül. Ön már kontaktlencsét visel és szeretné megváltoztatni a szeme színét? Nincs látáshiba, de szeretné új szemmel látni a szemét? Mindkettő színes kontaktlencsével lehetséges. A színes kontaktlencséket teljesítmény nélkül is rendelheti, vagy megadhatja a dioptria értékeket a rendelési folyamatban. Mindenesetre szükség van a szemészre vagy a látszerészre való alkalmazkodásra: mivel az alapgörbe és az objektív átmérőjének helyesnek kell lennie, így kényelmes viselés lehetséges. Megakadályozza a hosszú távú károsodást is.